Το βιβλίο του beach volleyball

Το βιβλίο του beach volleyball

Aθανάσιος Παπαγεωργίου, Stefan Hömberg

18,00

Άμεσα διαθέσιμο

ΠερίληψηΔείγμα βιβλίου

Το εγχειρίδιο αυτό επιχειρεί να εξοικειώσει τους παίκτες, προπονητές και δασκάλους μ’ ένα εισαγωγικό επίπεδο, με τα βασικά στοιχεία, καθώς και με υψηλότερα επίπεδα προπόνησης στο beach-volley. Παράλληλα, παρακινεί όποιον μαθαίνει ή διδάσκει το αγώνισμα, να δώσει ιδιαίτερη προσοχή στο παιχνίδι του beach-volley.

Από τη μία πλευρά, ασχολείται με την ανάπτυξη και τη δομή του beach-volley και από την άλλη εξειδικευμένα με τη λεπτομερή διδακτική και μαθησιακή διαδικασία για την εισαγωγή και την προπόνηση των τεχνικών στοιχείων και των ατομικών τακτικών, όπως επίσης και με τις διάφορες στρατηγικές της άμυνας και της επίθεσης. Σ’ αυτό το σημείο κρίνεται απαραίτητη προϋπόθεση η γνώση του βόλεϊ στη σάλα, έτσι ώστε ο οποιοσδήποτε γνωρίζει τα τεχνικο-τακτικά στοιχεία του παιχνιδιού στη σάλα να μπορεί να εργαστεί μ’ αυτό το βιβλίο.

Επιπλέον Πληροφορίες

Εκδόσεις Αθλότυπο
Έτος Έκδοσης 1999
Μετάφραση Σταύρος Τσόκανος, Παναγιώτης Σαββάτης
ISBN 960-7378-14-8
Σελίδες 256
Εξώφυλλο Μαλακό
Διαστάσεις 17 × 24 εκ.

Περιεχόμενα

Δείτε τα περιεχόμενα του βιβλίου στον παρακάτω σύνδεσμο.

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη