Το βιβλίο των πέντε δαχτυλιδιών

Το βιβλίο των πέντε δαχτυλιδιών

Ο καθρέφτης του Τάο της μάχης. Σημειώσεις για την στρατηγική της μάχης. Το μονοπάτι του μοναχικού πολεμιστή

Miyamoto Mushashi

13,00

Άμεσα διαθέσιμο

Περίληψη

Ο Μιγιαμότο Μουσάσι είναι ο πιο διάσημος σαμουράι που έζησε ποτέ. Τα κείμενά του, στα οποία περιλαμβάνεται το έξοχο έργο Βιβλίο των Πέντε Δαχτυλιδιών, τα διαβάζουν εκατομμύρια άνθρωποι σε ολόκληρο τον κόσμο. Όπως ο Σουν Τζου στην Τέχνη του Πολέμου, έτσι και ο Μουσάσι αποκαλύπτει στα έργα του μια μοναδική γνώση όχι μόνο για όσους ασχολούνται με τις πολεμικές τέχνες, αλλά και για όποιον επιθυμεί να εφαρμόσει τις αρχές του Ζεν στην ζωή του.

Το βιβλίο αυτό ρίχνει νέο φως στην αληθινή αξία του Δρόμου του Πολεμιστή, τον αρχαίο ιαπωνικό κώδικα των σαμουράι.

Εδώ περιλαμβάνονται για πρώτη φορά και διάφορα μικρά κείμενα που έγραψε ο Μουσάσι σαν οδηγίες προς τους μαθητές του, όχι μόνο όσον αφορά την ξιφασκία, αλλά και για τον τρόπο της ζωής τους.

Επιπλέον Πληροφορίες

Έτος Έκδοσης 2022
Μετάφραση Ανδρέας Τσάκαλης
ISBN 978-618-5608-09-5
Σελίδες 152
Εξώφυλλο Μαλακό

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη