Το μεγαλύτερο θαύμα στον κόσμο

Το μεγαλύτερο θαύμα στον κόσμο

Og Mandino

9,86

Άμεσα διαθέσιμο
Κατηγορίες: , Ετικέτα:
Product ID: 23411

ΠερίληψηΔείγμα βιβλίου

Το μεγαλύτερο θαύμα στον κόσμο προσφέρει μια ανεκτίμητη σοφία σε όσους ψάχνουν για ένα ανώτερο μήνυμα και σκοπό στη ζωή τους. Το νέο best seller του Ογκ Μαντίνο είναι μια μαγευτική αφήγηση που αποκαλύπτει εντυπωσιακά μυστικά για προσωπική ευτυχία και επαγγελματική επιτυχία, και περιλαμβάνει ένα διαχρονικό μήνυμα… Ανακαλύψτε τον Σάιμον Πότερ, έναν καταπληκτικό ρακοσυλλέκτη, που σώζει ανθρώπους που έχουν απελπιστεί από τη ζωή και μάθετε τους τέσσερις απλούς κανόνες που θα σας επιτρέψουν να πραγματοποιήσετε ένα θαύμα στη δική σας ζωή.

«Πάψε να κλαις! Δεν είσαι δέντρο καταδικασμένο να μένει καρφωμένο σ’ ένα σημείο και να σε χτυπά ο άνεμος και τα άλλα στοιχεία της φύσης. Μπορείς να τρέξεις, να τεντωθείς, να δουλέψεις…

».Δεν μπορείς να απαιτήσεις την ευτυχία, μόνο να την κερδίσεις μπορείς, με τη δουλειά σου. Κατέχεις, ακόμα και τώρα, όλα όσα σου χρειάζονται για να πετύχεις…

»Είσαι ικανός για θαύματα. Οι δυνατότητές σου είναι απεριόριστες. Ποτέ πια μην υποτιμήσεις τον εαυτό σου. Απόλαυσε τη σημερινή μέρα σήμερα, και την αυριανή αύριο…»

Επιπλέον Πληροφορίες

Εκδόσεις Διόπτρα
Έτος Έκδοσης 1998
Μετάφραση Μιχάλης Αβραμίδης
ISBN 978-960-364-121-6
Σελίδες 176
Εξώφυλλο Μαλακό

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη