Το ξεκαθάρισμα στην προσωπική προπόνηση

Το ξεκαθάρισμα στην προσωπική προπόνηση

Το πρώτο ελληνικό βιβλίο για την προσωπική προπόνηση

Αλέξανδρος Παπαδιονυσίου

22,50

Άμεσα διαθέσιμο

Περίληψη

Ο κύριος στόχος αυτού του βιβλίου είναι να βάλει τέλος στις αοριστολογίες, προσφέροντας καινούργιες, πολύτιμες πληροφορίες, όσον αφορά την προσωπική προπόνηση και τον προσωπικό γυμναστή, και απευθύνεται σε όσους παίρνουν στα σοβαρά τη γυμναστική τους. Το περιεχόμενό του αποτελεί ένα «πάντρεμα» της ξένης βιβλιογραφίας και της επαγγελματικής εμπειρίας του συγγραφέα στην Ελλάδα. Φιλοδοξεί να καλύψει όσα κενά –αλλά και παρεξηγήσεις– υπάρχουν γύρω από την προσωπική προπόνηση και τους λειτουργούς της. Μέσα στις σελίδες του, εκτός από διάφορες χρήσιμες πληροφορίες, ο συγγραφέας καταθέτει την πολύτιμη εμπειρία που αποκόμισε, από την 20ετή μέχρι σήμερα ενασχόλησή του, ως προσωπικός προπονητής, τόσο στην Ελλάδα όσο και σε χώρες του εξωτερικού. Όλα αυτά θα βοηθήσουν στο να κατανοήσει ο κάθε ενδιαφερόμενος τι σημαίνει προσωπική προπόνηση και ποιο είναι πραγματικά το επάγγελμα του προσωπικού γυμναστή.

Στο βιβλίο αυτό ο αναγνώστης θα βρει πολύτιμες πληροφορίες (tips), που θα βοηθήσουν:
α) Τους γυμναζόμενους, όσον αφορά τη σωστή εκτέλεση των ασκήσεών τους.
β) Τους προσωπικούς γυμναστές στο επαγγελματικό τους έργο.
γ) Όλους εκείνους που επιθυμούν να προσλάβουν έναν αυθεντικό προσωπικό γυμναστή, στο να επιλέξουν το κατάλληλο πρόσωπο.

Επιπλέον Πληροφορίες

Έτος Έκδοσης 2021
ISBN 978-618-82024-7-4
Σελίδες 162Κωδικός
Εξώφυλλο Μαλακό

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη