Το ΑΒΓ του βόλεϊ

Το ΑΒΓ του βόλεϊ

Το βόλεϊ για αγόρια και κορίτσια ηλικίας 6-14 χρόνων: Ένας οδηγός για προπονητές και παίκτες

A. Marinkovic, L. Grozdanovic, S. Grozdanovic

13,70

Άμεσα διαθέσιμο

Περίληψη

Το βιβλίο Το ΑΒΓ του Βόλεϊ είναι ένας σύγχρονος και κατανοητός οδηγός εκμάθησης του αθλήματος σε παιδιά 6-14 χρονών, ηλικία που είναι η καταλληλότερη για μάθηση. Τότε λαμβάνει χώρα η μεγαλύτερη βιολογική ανάπτυξη και αναπτύσσονται η τεχνική, η ταχύτητα και η ευκινησία – χαρακτηριστικά που είναι απαραίτητα για να γίνει κάποιος καλός βολεϊμπολίστας.

Συγγραφείς αυτού του εξαιρετικού βιβλίου για το βόλεϊ είναι οι αδερφοί Σάβα και Λάζαρ Γκροζντάνοβιτς και ο καθηγητής Αλεκσάνταρ Μαρίνκοβιτς, οι οποίοι μετέφεραν στις σελίδες του τις πολύτιμες εμπειρίες τους, κάνοντας πραγματικά καταπληκτική δουλειά.
Πρόκειται για ένα έργο απαραίτητο σε όλους τους νέους, που θέλουν να ασχοληθούν με αυτό το άθλημα, αλλά και στους προπονητές τους.

Επιπλέον Πληροφορίες

Εκδόσεις Λιβάνης
Έτος Έκδοσης 2005
Επιμέλεια Αιμίλιος Γολέμης
Μετάφραση Αιμίλιος Γολέμης
ISBN 960-14-0940-8
Σελίδες 176
Εξώφυλλο Μαλακό
Διαστάσεις 14 × 21 εκ.

Περιεχόμενα

  • ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΤΟΥ ΒΟΛΕΙ ΣΕ 24 ΕΙΚΟΝΕΣ
  • ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ, ΔΩΣΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΕΞΗ
  • ΚΕΦΑΛΑΙΟ 3. ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΒΟΛΕΙ
  • ΚΕΦΑΛΑΙΟ 4. Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΟΥ ΒΟΛΕΙ
  • ΚΕΦΑΛΑΙΟ 5. ΤΑΚΤΙΚΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ
  • ΚΕΦΑΛΑΙΟ 6. ΔΙΑΦΟΡΑ

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη
(Βιβλιοπωλείο Ηριδανός)