Το ανθρώπινο σώμα

Το ανθρώπινο σώμα

33,25

Άμεσα διαθέσιμο

Περίληψη

Το βιβλίο του “Ανθρώπινου Σώματος” είναι ο οδηγός στην Ανατομική για τον 21ο αιώνα. Κάνοντας χρήση τρισδιάστατων εικόνων που έχουν αναπαραχθεί σε υπολογιστή και εκπληκτικών γραφικών, αποτελεί ένα ανεκτίμητης αξίας βιβλίο αναφοράς, το οποίο αποκαλύπτει με κάθε δυνατή λεπτομέρεια την πολυπλοκότητα του ανθρώπινου σώματος, όπως δεν έχει αναδειχθεί ποτέ μέχρι σήμερα.

 

ΔΟΜΗ

Χαρισματικές περιγραφές οδηγούν τον αναγνώστη σε ένα μοναδικό ταξίδι μέσα από κάθε σύστημα του ανθρώπινου σώματος, από το σκελετό στο δέρμα, στις τρίχες και στα νύχια. Κάθε ανατομικό σύστημα ξεσκεπάζεται σταδιακά, κάθε στρώμα με κάθε συστατικό του, από το κύτταρο στο όργανο. Με κάθε λεπτομέρεια και πολλές επεξηγήσεις.

 

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ

Το βιβλίο του “Ανθρώπινου Σώματος” αποκαλύπτει πως λειτουργεί κάθε ανατομική δομή – για παράδειγμα, πώς χτυπάει η καρδιά, πώς αναπνέουμε, πώς βλέπουμε, ακούμε, νοιώθουμε και πώς το σώμα αμύνεται. Εσωτερικές λειτουργίες, κρυφές στο γυμνό οφθαλμό, όπως η μετάδοση ενός ηλεκτρικού ερεθίσματος στη νευρική ίνα, τώρα έρχονται στο φως με τη χρήση υπερσύγχρονων τεχνικών μέσων.

 

ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΠΕΣ

Βρείτε τι μπορεί να πάει λάθος στο ανθρώπινο σώμα, με πάνω από 200 κοινές νόσους και δυσλειτουργίες σχηματοποιημένες, με λεπτομερή περιγραφή.

Ένα εξαιρετικό DVD-ROM, προσθέτει μια παραπάνω διάσταση στο βιβλίο, με υπερσύγχρονη ψηφιοποίηση εικόνας και κίνησης και δυνατότητα διάδρασης του αναγνώστη με κάθε σύστημα του ανθρώπινου σώματος. Το βιβλίο του “Ανθρώπινου Σώματος” είναι ένας εκτενής, πλήρης, εξαιρετικός οδηγός στην ανθρώπινη ανατομική αλλά και ένα βοήθημα-κλειδί για τους σπουδαστές του εν λόγω αντικειμένου.

Επιπλέον Πληροφορίες

Έτος Έκδοσης 2018
ISBN 9789603997276
Σελίδες 256
Εξώφυλλο Σκληρό

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη