Το αλφαβητάρι της καρδιάς

Το αλφαβητάρι της καρδιάς

Matthew Johnstone

11,87

Άμεσα διαθέσιμο
Κατηγορία: Ετικέτα:
Product ID: 23750

Περίληψη

Το εγχειρίδιο για τους ευτυχισμένους και η βίβλος για τους απογοητευμένους, Το Αλφαβητάρι της Καρδιάς είναι μια μαγευτική και διαφωτιστική περιπλάνηση ανάμεσα στα καλά και τα άσχημα της ανθρώπινης ύπαρξης – στις ελπίδες και τους φόβους μας, στα δυνατά και αδύνατα σημεία μας, στα «πάνω» και τα «κάτω» μας.
Αν θέλετε να αντιστρέψετε την πορεία της ζωής σας, δεν έχετε παρά να αντιστρέψετε αυτό το βιβλίο. Οι απαντήσεις σας περιμένουν εδώ.

Χαρίστε το σ’ αυτούς που αγαπάτε…

Το Αλφαβητάρι της Καρδιάς είναι το τέταρτο βιβλίο
του Matthew Johnstone.
Τα βιβλία του Είχα έναν Μαύρο Σκύλο και Συντροφιά
με τον Μαύρο Σκύλο έχουν γίνει διεθνή bestsellers.
Τώρα, ο συγγραφέας μοιράζει το χρόνο του ανάμεσα στη δημιουργική συμβουλευτική, τις δημόσιες ομιλίες, τη συγγραφή και εικονογράφηση βιβλίων. Είναι παντρεμένος, έχει δύο κόρες και ζει στο Σίδνεϋ.

Το Αλφαβητάρι της Καρδιάς είναι το δεύτερο βιβλίο
του James Kerr.
Το πρώτο του βιβλίο, Είκοσι Οκτώ Ήρωες,
έγινε bestseller στην Αυστραλία.
Συγγραφέας, κινηματογραφιστής, φωτογράφος και δημιουργικός σύμβουλος, ο James Kerr ζει στο Λονδίνο.

Επιπλέον Πληροφορίες

Εκδόσεις Διόπτρα
Έτος Έκδοσης 2010
Μετάφραση Φωτεινή Πίπη
ISBN 978-960-364-402-6
Σελίδες 112
Εξώφυλλο Μαλακό
Διαστάσεις 17 × 17 εκ.

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη