Συμβουλευτική στη Διατροφή και Ανάπτυξη Εκπαιδευτικών Δεξιοτήτων

Συμβουλευτική στη Διατροφή και Ανάπτυξη Εκπαιδευτικών Δεξιοτήτων

Bauer K.D., Liou D.

90,00

Άμεσα διαθέσιμο
Κατηγορίες: , ,
Product ID: 36294

Περίληψη

Το βιβλίο αυτό παρέχει βήμα προς βήμα όλα τα στάδια που είναι απαραίτητα για ένα διατροφολόγο προκειμένου να κατανοήσει τους ασθενείς του, και να αποκτήσει τις δεξιότητες που χρειάζονται ώστε να τους εκπαιδεύσει, να τους κινητοποιήσει και να τους οδηγήσει στην αλλαγή της διατροφικής τους συμπεριφοράς. Στα διάφορά κεφάλαιά του αναλύει σε βάθος την πολυπλοκότητα της διατροφικής συμπεριφοράς και των βαθύτερων δυνάμεων που καθορίζουν τις διατροφικές επιλογές ενός ανθρώπου. Παρέχει με γλαφυρό και εύληπτο τρόπο τις θεωρίες, τα μοντέλα και τις τεχνικές προκειμένου να κατακτήσει ο επαγγελματίας υγείας τις δεξιότητες που απαιτούνται για τη σωστή εφαρμογή της διατροφικής συμβουλευτικής και εκπαίδευσης. Χρησιμοποιεί πληθώρα από παραδείγματα, περιγραφές περιστατικών, συγκεντρωτικούς πίνακες, σχήματα και ασκήσεις προκειμένου να περιγράψει με τρόπο κατανοητό τη θεωρία αλλά
και την εφαρμογή που αυτή έχει στην πράξη. Παρουσιάζει σε μορφή αλγόριθμου τη διαδικασία προσέγγισης του ασθενή από την πρώτη γνωριμία μέχρι το τέλος της συμβουλευτικής διαδικασίας βοηθώντας στη σχηματοποίηση της συνεδρίας συμβουλευτικής. Τέλος παρέχει ένα ολόκληρο κεφάλαιο το οποίο περιγράφει τα βήματα ενός προγράμματος συμβουλευτικής 4 εβδομάδων βοηθώντας σε μεγάλο βαθμό να συγκεντρωθούν οι γνώσεις που αποκτήθηκαν, να οργανωθούν και να γίνει κατανοητό πως αυτές ενσωματώνονται στη συμβουλευτική διαδικασία.

Επιπλέον Πληροφορίες

Έτος Έκδοσης 2022
ISBN 9789925588909
Σελίδες 684
Διαστάσεις 21 × 29 εκ.

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη