Συμπυκνωμένο Σπρέι Σιλικονούχο (400ml)

Συμπυκνωμένο Σπρέι Σιλικονούχο (400ml)

9,90

Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός: 70056 Κατηγορία:
Product ID: 34092

Περίληψη

Το Συμπυκνωμένο Σπρέι Σιλικόνης θα διατηρήσει τον διάδρομο σας σε άριστη κατάσταση για αρκετά χρόνια! Το μίγμα 350-1000 θεωρείται ιδανικό γιατί είναι πιο παχύρευστο από τη σιλικόνη πυκνότητας 350 και επομένως διαρκεί περισσότερο.

ΛΙΠΑΝΤΙΚΟ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ ΑΠΟ ΜΙΓΜΑ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ ΠΥΚΝΟΤΗΤΑΣ 350-1000 ΜΟΝΑΔΩΝ που θεωρείται ιδανικό για τη λίπανση:

  • ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ (ιμάντες διαδρόμων)
  • ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ (προστατεύει και γυαλίζει)

Τρόπος Χρήσης:

  1. Με το ένα χέρι ανασηκώνουμε ελαφρά τον ιμάντα τρεξίματος και με το άλλο ψεκάζουμε για 5″ σε κάθε μια πλευρά.
  2. Αφήνουμε τον διάδρομο να “τρέξει” χωρίς αναβάτη για 3-4′ για να μεταφερθεί η λίπανση σε όλη την επιφάνεια του δαπέδου. Ο κάθε ψεκασμός διαρκεί από 12 έως και 15 ώρες λειτουργίας.

Προσοχή: Η υπερβολική λίπανση δεν κάνει καλό και καταστρέφει τον ιμάντα του διαδρόμου. Η ελλιπής λίπανση καταστρέφει τον ιμάντα και φθείρει το μοτέρ. Η ελλιπής λίπανση μπορεί να προξενήσει ακόμα και την καταστροφή του μοτέρ.

Εξαιρετικά εύφλεκτο αερόλυμα. Δοχείο υπό πίεση: μπορεί να εκραγεί αν θερμανθεί. Προκαλεί ερεθισμό του δέρματος. Μπορεί να προκαλέσει υπνηλία ή ζάλη. Μπορεί να προκαλέσει βλάβες στο κεντρικό νευρικό σύστημα και το περιφερικό νευρικό σύστημα, ύστερα από παρατεταμένη ή επανειλημμένη έκθεση. Ύποπτο για πρόκληση βλάβης στη γονιμότητα ή στο έμβρυο. Τοξικό για τους υδρόβιους οργανισμούς, με μακροχρόνιες επιπτώσεις. Παρατεταμένη έκθεση μπορεί να προκαλέσει ξηρότητα δέρματος ή σκάσιμο. Μακριά από παιδιά. Μακριά από θερμότητα / σπινθήρες / γυμνές φλόγες / θερμές επιφάνειες. – Μην καπνίζετε. Μην ψεκάζετε κοντά σε γυμνή φλόγα ή πυρακτωμένο σώμα. Περιέκτης υπό πίεση. Να μην τρυπηθεί ή καεί ακόμη και μετά τη χρήση. Χρησιμοποιείτε μέσα ατομικής προστασίας όταν απαιτείται. Μην αναπνέετε σταγονίδια / εκνεφώματα. Σε περίπτωση έκθεσης ή πιθανότητας έκθεσης: Συμβουλευθείτε / Επισκεφθείτε γιατρό. Να προστατεύεται από τις ηλιακές ακτίνες. Να μην εκτίθεται σε θερμοκρασίες που υπερβαίνουν τους 50°C / 122°F. Διάθεση του περιεχομένου / περιέκτη σε σημεία συλλογής επικινδύνων σε σημεία συλλογής επικινδύνων ή ειδικών αποβλήτων.

 

Επιπλέον Πληροφορίες

Βάρος 360g
Διαστάσεις 6 × 6 εκ.

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη