Στην άκρη του γηπέδου

Στην άκρη του γηπέδου

Αντιγόνη Ρήγα

14,40

9,5019,40

Επιλέξτε από το πεδίο Τύπος βιβλίου αν θέλετε να αγοράσετε το έντυπο βιβλίο, το ebook ή και τα 2 μαζί. Για να διαβάσετε το ebook πρέπει να κατεβάσετε τη δωρεάν εφαρμογή BOOKS FOR SPORTS από το Google Play Store ή το Apple App Store. Λεπτομέρειες και links θα βρείτε εδώ.

Άμεσα διαθέσιμο

ΠερίληψηΔείγμα βιβλίου

Η Αντιγόνη και ο Χρήστος.
Ένα ζευγάρι που θέλει να προσφέρει τα καλύτερα στα παιδιά του και παλεύει συνεχώς για αυτά.

Ο Κρις και ο Ορφέας.
Δύο αδέρφια που από πολύ μικρή ηλικία έδειξαν την κλίση τους και την αγάπη τους για το ποδόσφαιρο.

Όλα από την αρχή: η γέννηση, η πρώτη κλωτσιά, η πρώτη επαφή με την μπάλα, οι όμορφες στιγμές που έζησαν, οι δύσκολες καταστάσεις που αντιμετώπισαν, τα ταξίδια των παιδιών με την ομάδα αλλά και τα ταξίδια που μοιράστηκε όλη η οικογένεια, οι εμπειρίες που αποκόμισαν, οι πανηγυρισμοί της νίκης αλλά και οι στιγμές γεμάτες κλάματα, είναι κάποια από τα «ενθύμια» που τους έμειναν από όλη αυτή τη διαδρομή.
Η κοινή ζωή των τεσσάρων αλλά και η «μοναχική» πορεία των αγοριών μέσα και έξω από το γήπεδο. Μια πορεία που δεν ήταν στρωμένη με ροδοπέταλα. Μια πορεία καταγεγραμμένη μέσα από τα μάτια της μαμάς τους, γνωστή και ως soccermum, η οποία δεν έλειψε ποτέ από δίπλα τους. Ήταν πάντα εκεί… Στην άκρη του γηπέδου.
Άραγε η ιστορία τους θα έχει το ίδιο happy end που είχαν και τα παραμύθια που έλεγε στα παιδιά της όσο ήταν μικρά, η «αιθεροβάμων» Αντιγόνη;

Επιπλέον Πληροφορίες

Εκδόσεις Sportbook
Έτος Έκδοσης 2021
ISBN 978-618-5316-97-6
Σελίδες 422
Εξώφυλλο Μαλακό

Περιεχόμενα

Δείτε τα περιεχόμενα του βιβλίου στον παρακάτω σύνδεσμο.

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη