SOCCER EVALUATION – Ατομική αξιολόγηση ποδοσφαιριστή

SOCCER EVALUATION – Ατομική αξιολόγηση ποδοσφαιριστή

Βαγγέλης Τσιώλης

30,00

Αποκτήστε το Soccer Evaluation χωρίς μεταφορικά (το λογισμικό αποστέλλεται με link στο email σας) χρησιμοποιώντας το κουπόνι dorean_metaforika_soccer_evaluation κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Άμεσα διαθέσιμο
Κατηγορία: Ετικέτα:
Product ID: 4049

Περίληψη

Η αξιολόγηση των ποδοσφαιριστών αποτελεί μία από τις βασικές υποχρεώσεις του προπονητή μίας ομάδας στο πλαίσιο μίας ακαδημίας ποδοσφαίρου και των τμημάτων υποδομής, καθώς των προπονητών ερασιτεχνικών και επαγγελματικών ομάδων. Η οργάνωση της αξιολόγησης των παικτών θα ωφελήσει τόσο τους προπονητές, όσο και τους τεχνικούς διευθυντές και τους επικεφαλής των προπονητικών ομάδων των συλλόγων και των ακαδημιών, ώστε να έχουν πλήρη εικόνα των ικανοτήτων όλων των ποδοσφαιριστών. Θα βοηθήσει επίσης στην καλύτερη παρουσίαση της προόδου των μικρών ποδοσφαιριστών στους γονείς, όπως και στην καλύτερη επικοινωνία με ατζέντηδες και μάνατζερ.

Το SOCCER EVALUATION δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να αξιολογήσει (με κλίμακα από το 1 μέχρι το 10) κάθε ποδοσφαιριστή σε 72 διαφορετικές παραμέτρους, που καλύπτουν λεπτομερώς κάθε τομέα της ποδοσφαιρικής ικανότητας (Φυσική Κατάσταση, Τεχνική, Τακτική, Ψυχολογία κ.ά.). Η αξιολόγηση γίνεται ανά τρίμηνο, σύμφωνα με τα σύγχρονα παιδαγωγικά πρότυπα. Η αξιολόγηση ανά τρίμηνο δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθηθεί η εξέλιξη του ποδοσφαιριστή μέσα στη σεζόν. Όλες οι αξιολογήσεις των τριμήνων συγκεντρώνονται αυτόματα σε ξεχωριστή καρτέλα, όπου βγαίνουν και οι μέσοι όροι της σεζόν. Όλες οι παράμετροι αξιολόγησης, αυτόματα αποτυπώνονται και σε γραφήματα, ώστε ο προπονητής να έχει στα χέρια ένα εντυπωσιακό εργαλείο παρουσίασης της δουλειάς του στους τεχνικούς διευθυντές, στους γονείς, στους ατζέντηδες κ.λπ.

Δίνεται επίσης η δυνατότητα να καταγραφούν οι συνηθισμένες τακτικές ενέργειες των παικτών, να καταγραφούν σχόλια και να γίνουν υπερσυνδέσεις με βίντεο, ώστε να υπάρχει η δυνατότητα να υποστηριχθεί η αξιολόγηση και με οπτικοακουστικό υλικό.

Το λογισμικό είναι πολύ εύκολο στη χρήση και υπάρχει δωρεάν υποστήριξη, τόσο μέσω e-mail όσο και τηλεφώνου. Βασίζεται πάνω στην πλατφόρμα τουMicrosoft Excel (είναι απαραίτητο να είναι εγκατεστημένο το Microsoft Excel στον υπολογιστή του χρήστη). Μετά την αγορά, το λογισμικό αποστέλνεται μέσω e-mail. Ο χρήστης όταν το ανοίξει πρώτη φορά, θα δει έναν κωδικό τον οποίο θα αποστείλει στο e-mail [email protected] ώστε να του αποσταλεί κατόπιν o κωδικός ενεργοποίησης. Κάθε κωδικός λειτουργεί μόνο για χρήση σε έναν υπολογιστή και χωρίς καμία επιπλέον συνδρομή μετά την αγορά του.

To λογισμικό είναι μία ιδέα του προπονητή Ευάγγελου (Βαγγέλη) Τσιώλη, ο οποίος έχει εργαστεί στην αξιολόγηση παικτών τόσο σε ακαδημίες και τμήματα υποδομής, όσο και σε επαγγελματικές ομάδες.

Αποκτήστε το Soccer Evaluation χωρίς μεταφορικά (το λογισμικό αποστέλλεται με link στο email σας) χρησιμοποιώντας το κουπόνι dorean_metaforika_soccer_evaluation κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Επιπλέον Πληροφορίες

Εκδόσεις Sportbook

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη