Σφυρίχτρα FOX40 CMG Sonik Blast (χωρίς κορδόνι)

Σφυρίχτρα FOX40 CMG Sonik Blast (χωρίς κορδόνι)

10,50

Άμεσα διαθέσιμο
Κατηγορία: Ετικέτα:
Product ID: 5232

Περίληψη

Με πολύ δυνατό και αποτελεσματικό ήχο! Πανεύκολη και χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια στη χρήση της! Λειτουργεί άψογα ακόμα κι αν έχει βραχεί!

Η εξελιγμένη επιστήμη και τεχνολογία κάνουν τη σφυρίχτρα Sonik CMG την πιο αποτελεσματική σφυρίχτρα της κατηγορίας της! Ακριβής κατασκευή των χώρων παραγωγής ήχου εξασφαλίζουν τη συνεχή και ποιοτική απόδοση της σφυρίχτρας. με λιγότερη προπάθεια. Δεν υπάρχει περίπτωση να “μπουκώσει”. Με πεντακάθαρο ήχο που μπορεί να ακουστεί σε μακρινές αποστάσεις, αλλά ακόμα και μέσα σε έντονα θoρυβώδες περιβάλλον.

Το προστατευτικό Mouth Grip από σιλικόνη παρέχει πρόσθετη άνεση και είναι ιδανικό για το αξιόπιστο κράτημα της σφυρίχτρας στο στόμα ακόμα και σε συνθήκες υπερβολικής υγρασίας.

Σχεδιασμός: 2-θάλαμοι/4 αντιηχεία, χωρίς στραγάλι
Ένταση Ήχου: υπερβαίνει τα 120 dB

  • Υλικό: Πλαστικό.
  • Χωρίς στραγάλι.
  • Με πρόσθετη μαλακή επιφάνεια για άνετο κράτημα στο στόμα.

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη