Ρυθμική γυμναστική

Ρυθμική γυμναστική

Ειρήνη Ανδρεοπούλου

17,00

Αποστολή σε 2-7 ημέρες
Κατηγορίες: , Ετικέτα:
Product ID: 4516

Περίληψη

Το βιβλίο αυτό, είναι ένα βοήθημα σε όσους πρόκειται να ασχοληθούν με την προπονητική, όπου μέσα από τα απλά του στοιχεία μπορούν να βοηθήσουν στη σχολική τάξη ή τα τμήματα ρυθμικής σε σωματεία, συλλόγους, ιδιωτικά γυμναστήρια κ.λπ.

Ένα βιβλίο που μέσα από τα σκίτσα του θα βοηθήσει τον καθηγητή, τον προπονητή και τον αθλητή να κατανοήσει τους τρόπους της κινητικής έκφρασης. Γραμμένο με την επίσημη Ελληνική γυμναστική ορολογία, χωρίς το “ανακάτεμα” των ξενόφερτων όρων.

Επιπλέον Πληροφορίες

Εκδόσεις Τελέθριον
Έτος Έκδοσης 2002
ISBN 960-8410-65-7
Σελίδες 244
Εξώφυλλο Μαλακό
Βάρος 455g
Διαστάσεις 17 × 24 εκ.

Περιεχόμενα

Δείτε τα περιεχόμενα του βιβλίου στον παρακάτω σύνδεσμο.

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη
(Βιβλιοπωλείο Ηριδανός)