Ψυχολογία της διδασκαλίας της φυσικής αγωγής

Ψυχολογία της διδασκαλίας της φυσικής αγωγής

Από τη θεωρία στην πράξη

Bonnie Tjeerdsma Blankenship

35,00

Το βιβλίο αυτό συνδυάζει με μοναδικό τρόπο τη θεωρία, την έρευνα και τις πρακτικές πληροφορίες που σχετίζονται με την ψυχολογική πλευρά της διδασκαλίας της φυσικής αγωγής.

Άμεσα διαθέσιμο

ΠερίληψηΔείγμα βιβλίου

Το βιβλίο αυτό συνδυάζει με μοναδικό τρόπο τη θεωρία, την έρευνα και τις πρακτικές πληροφορίες που σχετίζονται με την ψυχολογική πλευρά της διδασκαλίας της φυσικής αγωγής. Δείχνει το πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις ψυχολογικές αρχές και στρατηγικές, για να διαχειριστείτε τη συμπεριφορά, να παρακινήσετε τους μαθητές, να επιτύχετε τους στόχους ενός προγράμματος και να εδραιώσετε ένα θετικό περιβάλλον μάθησης.

To βιβλίο περιέχει πληθώρα παραδειγμάτων φυσικής αγωγής που είναι εφαρμόσιμα σε διάφορα πλαίσια, συμπεριλαμβανομένου του επιπέδου του Δημοτικού Σχολείου, του Γυμνασίου και του Λυκείου, τόσο σε αστικές όσο και σε επαρχιακές περιοχές.Παρέχει τη θεωρητική βάση και τις πρακτικές στρατηγικές που θα χρειαστείτε κατά τη διδασκαλία, με σκοπό να ενισχύσει την εμπειρία της φυσικής αγωγής για εσάς και τους μαθητές σας.

 

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:

• Οι αφηγήσεις με τον τίτλο «Αληθινός Κόσμος» παρουσιάζουν τον τρόπο με τον οποίο οι εκπαιδευτικοί φυσικής αγωγής εφαρμόζουν τις ψυχολογικές θεωρίες και αρχές στις καταστάσεις του καθημερινού διδακτικού τους βίου, που είναι πιθανό να συναντήσετε και εσείς στο επάγγελμά σας.

• Προσέγγιση με βάση το τρίπτυχο θεωρία – έρευνα – πρακτική.

• To υπόβαθρο της συγγραφέως. τόσο από την αθλητική ψυχολογία όσο και οπό τη φυσική αγωγή, της προσδίδει μοναδικό προσόν για τη συγγραφή αυτού του βιβλίου.

Επιπλέον Πληροφορίες

Εκδόσεις ΙΩΝ
Έτος Έκδοσης 2013
ISBN 978-960-508-042-6
Σελίδες 518
Εξώφυλλο Μαλακό
Βάρος 850g
Διαστάσεις 17 × 24 εκ.

Περιεχόμενα

Δείτε τα περιεχόμενα του βιβλίου στον παρακάτω σύνδεσμο.

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη