Πρώτες βοήθειες

Πρώτες βοήθειες

Ανθή Πορφυριάδου

23,40

Άμεσα διαθέσιμο

ΠερίληψηΔείγμα βιβλίου

Σε μια χώρα σαν την Ελλάδα που τα ατυχήματα σε κάθε έξοδο προς την ύπαιθρο ξεπερνούν αυτά ενός πολέμου, κατανοούμε πόσο πρέπει να γίνουμε γνώστες προσφοράς και αντιμετώπισης τέτοιων εκτάκτων γεγονότων.
Όταν συμβεί ένα ατύχημα μεσολαβεί κάποιο χρονικό διάστημα μέχρι που να μεταφερθεί ο τραυματίας στο νοσοκομείο. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι χρήσιμο και σωτήριο καθώς από τη σωστή αντιμετώπιση, μεταφορά και συμπεριφορά καθενός από εμάς που ασχολείται με τα επαγγέλματα υγείας, εξαρτάται καθοριστικά η περαιτέρω πορεία της ζωής του τραυματία. Η άμεση αντιμετώπιση και γρήγορη συνδρομή προς τον τραυματία αποτελούν τις Πρώτες Βοήθειες.

Επιπλέον Πληροφορίες

Έτος Έκδοσης 2015
ISBN 978-960-602-020-9
Σελίδες 248
Εξώφυλλο Μαλακό
Διαστάσεις 17 × 24 εκ.

Περιεχόμενα

Δείτε τα περιεχόμενα του βιβλίου στον παρακάτω σύνδεσμο.

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη