Προπόνηση πετοσφαίρισης για αρχάριους

Προπόνηση πετοσφαίρισης για αρχάριους

Από το μίνι βόλεϊ στην πετοσφαίριση: χρησιμοποιώντας παιχνίδια για τη βελτίωση των βασικών δεξιοτήτων

Aθανάσιος Παπαγεωργίου, Jimmy Czimek

20,00

15,0025,00

Επιλέξτε από το πεδίο Τύπος βιβλίου αν θέλετε να αγοράσετε το έντυπο βιβλίο, το ebook ή και τα 2 μαζί. Για να διαβάσετε το ebook πρέπει να κατεβάσετε τη δωρεάν εφαρμογή BOOKS FOR SPORTS από το Google Play Store ή το Apple App Store.  Λεπτομέρειες και links θα βρείτε εδώ.

Άμεσα διαθέσιμο

ΠερίληψηΔείγμα βιβλίου

Το βιβλίο ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ αποτελεί έναν οδηγό βήμα προς βήμα για προπονητές πετοσφαίρισης, με σκοπό να τους καθοδηγήσει πώς να διδάξουν τους νέους παίκτες να παίξουν βόλεϊ. Με τα παιχνίδια και τις ασκήσεις που προτείνονται στο βιβλίο, ο προπονητής έχει τη δυνατότητα να κάνει την προπόνηση ευχάριστη και συγχρόνως να συμβάλει στην ανάπτυξη των βασικών δεξιοτήτων του παιχνιδιού από τους παίκτες.

Το βιβλίο περιλαμβάνει ιδέες και προτάσεις για εύκολα και εισαγωγικά παιχνίδια μίνι βόλεϊ για μικρούς σε ηλικία παίκτες (ηλικίες 6-10). Αυτά τα παιχνίδια είναι ψυχαγωγικά και συνάμα εκπαιδευτικά, αφού τα παιδιά-παίκτες μαθαίνουν ευχάριστα και κατανοούν τα βασικά στοιχεία του βόλεϊ. Κατόπιν το βιβλίο δίνει οδηγίες για το πώς πρέπει να ενσωματωθούν στην προπόνηση τα παιχνίδια μικρού αριθμού παικτών, όπως το 6 εναντίον 6, ώστε να διδαχθούν πιο προχωρημένες τεχνικές και δεξιότητες σε μεγαλύτερης ηλικίας παίκτες (ηλικίες 13 και άνω).

Όλες οι ασκήσεις και τα παιχνίδια παρουσιάζονται με λεπτομερή περιγραφή και συνοδεύονται από φωτογραφίες και σχεδιαγράμματα. Με αυτόν τον τρόπο μπορούν οι προπονητές κάθε επιπέδου (αρχάριοι έως προχωρημένοι) να τις κατανοήσουν εύκολα και να τις ενσωματώσουν στις προπονητικές μονάδες τους.

Επιμέλεια ελληνικής έκδοσης: Ανέστης Γιαννακόπουλος

Επιπλέον Πληροφορίες

Εκδόσεις Sportbook
Έτος Έκδοσης 2022
Επιμέλεια Ανέστης Γιαννακόπουλος
Μετάφραση Δημήτριος Τζουβάρας
ISBN 978-618-5649-08-1
Σελίδες 168
Εξώφυλλο Μαλακό

Περιεχόμενα

Δείτε τα περιεχόμενα του βιβλίου στον παρακάτω σύνδεσμο.

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη