Προπόνηση νεαρών τερματοφυλάκων

Προπόνηση νεαρών τερματοφυλάκων

Βαγγέλης Λάππας

29,00 26,10

Η πρώτη αυτή δουλειά ασχολείται με τερματοφύλακες ηλικίας 12-16 ετών. Οι ηλικίες αυτές θεωρούνται κρίσιμες για την εξέλιξή του Τερματοφύλακα.

Άμεσα διαθέσιμο

Περίληψη

Το DVD αυτό είναι είναι το πρώτο από μια σειρά προπονητικών DVD’s που έχουν προγραμματιστεί,  με σκοπό να καλυφθούν όλες οι ηλικιακές κατηγορίες των Τερματοφυλάκων.

Η πρώτη αυτή δουλειά ασχολείται με τερματοφύλακες ηλικίας 12-16 ετών. Οι ηλικίες αυτές θεωρούνται κρίσιμες για την εξέλιξή του Τερματοφύλακα. Τότε αρχίζει ουσιαστικά η εκπαίδευση (12 ετών), με τα επίπεδα δυσκολίας να ανεβαίνουν σταδιακά, μέχρι την ολοκλήρωσή τους στο τέλος της ηλικίας των 16 ετών.

Στις ηλικίες αυτές είναι απαραίτητη η ηρεμία, η υπομονή και φυσικά η ενθάρρυνση του παιδιού από τον προπονητή του, αλλά και από το οικογενειακό του περιβάλλον.

Στις προπονητικές μονάδες που θα παρακολουθήσετε στο διάρκειας 60′ λεπτών DVD θα διαπιστώσετε οτι το βάρος δίνεται στα πόδια, είτε με τη μορφή βηματισμών είτε επαφών με την μπάλα.

Οι ανάγκες του σύγχρονου ποδοσφαίρου απαιτούν από τον τερματοφύλακα να είναι πρώτα αθλητής, μετά ποδοσφαιριστής και τελευταία Τερματοφύλακας.

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη
(Βιβλιοπωλείο Ηριδανός)