Προπόνηση κοιλιακών μυών

Προπόνηση κοιλιακών μυών

Για αρχάριους, προπονημένους και προχωρημένους: Επίπεδη κοιλιά, λιγότερο λίπος: Οι καλύτερες ασκήσεις με προγράμματα προπόνησης

Berend Breitenstein

9,00

Άμεσα διαθέσιμο
Κατηγορίες: ,
Product ID: 3777

Περίληψη

Η ενδυνάμωση των κοιλιακών και των ραχιαίων μυών αποτελούν αναπόσπαστο μέρος των προγραμμάτων ενδυνάμωσης για όλες τις μορφές άθλησης. Ιδιαίτερα στους αθλητές σωματικής διάπλασης (bodybuilder), εκτός από την ενδυνάμωση των μυών αυτών, απαιτείται και μία εμφανής γράμμωσή τους.

Στο εγχειρίδιο αυτό παρουσιάζονται αναλυτικά οι καλύτερες και αποτελεσματικότερες ασκήσεις για τους κοιλιακούς και τους ραχιαίους μυς και δίνονται συγκεκριμένα προπονητικά προγράμματα και οδηγίες για το σχεδιασμό ατομικών προγραμμάτων προπόνησης για αρχάριους, προπονημένους και προχωρημένους. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται για τη διατροφή αθλητών σωματικής διάπλασης, ώστε να επιτύχουν βέλτιστα αποτελέσματα ως προς τη γράμμωση των κοιλιακών και ραχιαίων μυών.

Απευθύνεται σε όλους όσους ασχολούνται συστηματικά με την προπόνηση δύναμης και τη σωματική διάπλαση (bodybuilding), σε ελεύθερα αθλούμενους, καθώς και σε προπονητές, γυμναστές και φοιτητές των Τ.Ε.Φ.Α.Α.

Επιπλέον Πληροφορίες

Έτος Έκδοσης 2006
Μετάφραση Αντώνης Χριστόδουλος
ISBN 960-278-138-6
Σελίδες 112
Εξώφυλλο Μαλακό
Διαστάσεις 17 × 21 εκ.

Περιεχόμενα

ΠΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΟΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΓΙΑ ΣΚΛΗΡΟΥΣ ΚΟΙΛΙΑΚΟΥΣ

Οι μύες της κοιλιάς

Αποτελεσματική προπόνηση και διατροφή

ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΚΟΙΛΙΑΚΟΥΣ ΜΥΣ

Προσοχή, υδατάνθρακες!

Πρωτεΐνη, νερό και λίπος - αποτελεσματική δίαιτα

για ανάγλυφους κοιλιακούς

Συνοπτικός κατάλογος προτιμήσεων

για την επιλογή των τροφών

Παραδείγματα διατροφικών προγραμμάτων

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΓΙΑ

ΓΡΑΜΜΩΜΕΝΟΥΣ ΚΟΙΛΙΑΚΟΥΣ ΜΥΣ

ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΔΙΑΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΜΥΩΝ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Προγράμματα για αρχάριους

Προγράμματα για προχωρημένους

Προγράμματα για πολύ προχωρημένους

ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ ΑΣΚΗΣΕΩΝ

ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη