Προώθηση της Φυσικής Δραστηριότητας

Προώθηση της Φυσικής Δραστηριότητας

Γιώργος Τζέτζης, Μαρία Μιχαλοπούλου

27,00

Άμεσα διαθέσιμο

ΠερίληψηΔείγμα βιβλίου

Είτε απλώς ενδιαφέρεστε για την προώθηση της φυσικής δραστηριότητας, είτε έχετε εμπειρία στην προώθηση της υγείας και της ευεξίας αλλά χρειάζεστε νέες ιδέες για να βελτιώσετε ή να επεκτείνετε υπάρχοντα προγράμματα, η δεύτερη έκδοση του βιβλίου Προώθηση της Φυσικής Δραστηριότητας: Οδηγός για Κοινωνική Δράση, σας παρέχει τα εργαλεία που χρειάζεστε:

  • Πληροφόρηση για τα οφέλη της φυσικής δραστηριότητας, όπως πρόληψη της παχυσαρκίας και διαχείριση των χρόνιων παθήσεων, καθώς και στόχους και κατευθυντήριες γραμμές για διάφορους τύπους φυσικής δραστηριότητας που θα σας βοηθήσουν να επιχειρηματολογήσετε σχετικά με τα προγράμματα παρεμβάσεών σας.
  • Πρακτική ανασκόπηση προτεινόμενων τεκμηριωμένων παρεμβάσεων με συμβουλές και παραδείγματα προκειμένου να πραγματοποιήσετε τις παρεμβάσεις στη δική σας κοινότητα.
  • Ευέλικτο λεπτομερές πλάνο για το σχεδιασμό, την εφαρμογή και την αξιολόγηση προγραμμάτων σε οποιοδήποτε κοινωνικό περιβάλλον, είτε σε ατομικό επίπεδο είτε σε συνεργασία με άλλες οργανώσεις.
  • Εκτενή κατάλογο επιπρόσθετων πηγών που θα σας βοηθήσουν στο σχεδιασμό παρεμβάσεων, όπως έναν κατάλογο υπηρεσιών και οργανώσεων που ενδιαφέρονται για την προώθηση της φυσικής δραστηριότητας, καθώς επίσης και αποσπάσματα από την έκθεση του Επικεφαλής Υγειονομικών Υπηρεσιών για τη φυσική δραστηριότητα και την υγεία.
  • Απτά παραδείγματα, προτάσεις και συμβουλές από διάφορους χώρους προκειμένου να αποκτήσετε περισσότερες ιδέες για το σχεδιασμό των παρεμβάσεων σε επίπεδο κοινότητας.

Αυτή η φιλική προς το χρήστη πηγή έχει ενημερωθεί πλήρως, ώστε να συμπεριλάβει όλες τις τελευταίες εξελίξεις στον αναπτυσσόμενο αυτό τομέα. Η νέα έκδοση ασχολείται με θέματα τα οποία διαρκώς προκύπτουν και σχετίζονται με τη φυσική δραστηριότητα και τη δημόσια υγεία εστιάζοντας σε παρεμβάσεις φυσικής δραστηριότητας σε όλη την κοινότητα. Περιλαμβάνει ενημερωμένες συνόψεις των στόχων εθνικής υγείας και τις πιο σύγχρονες προτάσεις φυσικής δραστηριότητας για ενήλικες, παιδιά και άτομα μεγαλύτερης ηλικίας, που μπορούν να λειτουργήσουν ως θεμέλιο των προγραμμάτων σας. Θα βρείτε επίσης μια λεπτομερέστερη ανάλυση σχετικά με τη δημιουργία συνεργασιών, ώστε να ενδυναμώσετε την αποτελεσματικότητα και προβολή των προγραμμάτων σας, και εκτενή αναφορά αξιολόγησης προγραμμάτων.

Η Προώθηση της Φυσικής Δραστηριότητας: Οδηγός για Κοινωνική Δράση, Δεύτερη Έκδοση, αποτελεί μια σημαντική πηγή με συμβουλές, ιδέες, έμπνευση και πληροφόρηση η οποία θα σας βοηθήσει να εισάγετε την υγεία και την ευεξία στη δική σας κοινότητα.

Επιπλέον Πληροφορίες

Εκδόσεις Δίσιγμα
Έτος Έκδοσης 2016
ISBN 978-960-9495-17-2
Σελίδες 288
Εξώφυλλο Μαλακό
Διαστάσεις 21 × 29 εκ.

Περιεχόμενα

Δείτε τα περιεχόμενα του βιβλίου στον παρακάτω σύνδεσμο.

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη