Pop up soccer rebounder

Pop up soccer rebounder

92,00

Άμεσα διαθέσιμο
Κατηγορίες: ,
Product ID: 33948

Περίληψη

Yψηλής ποιότητας αναδυόμενο ποδοσφαιρικό Pop up soccer rebounder (συμπεριλαμβανομένης της τσάντας), το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ένα ευρύ φάσμα ποδοσφαιρικών δεξιοτήτων και ιδιοτήτων (π.χ. τεχνική και εκπαίδευση τερματοφυλάκων). Χρειάζονται μόνο 2-3 λεπτά για τη συναρμολόγηση του Pop up soccer rebounder και χάρη στα δίχτυα και στις δύο πλευρές μπορεί να χρησιμοποιηθεί με διαφορετικούς τρόπους. Το μεγάλο δίχτυ επαναφοράς από πολυεστέρα παρέχει μια ευρεία επιφάνεια παιχνιδιού και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για υψηλότερη επαφή με την μπάλα, ενώ το μικρότερο δίχτυ παρέχει χαμηλή αναπήδηση για παιχνίδι στο έδαφος και έλεγχο της μπάλας – μπορείτε να βελτιώσετε όλες τις πτυχές του παιχνιδιού σας. Με την παρεχόμενη τσάντα μεταφοράς, θα είναι πάντα εύκολη η μεταφορά.

Χαρακτηριστικά Προϊόντος:

  • Υψηλής ποιότητας αναδυόμενο ριμπάουντερ ποδοσφαίρου διπλής όψης (Pop up soccer rebounder)
  • Συμπεριλαμβάνεται τσάντα μεταφοράς
  • Διαστάσεις: περ. 183 x 120 x 85 εκ
  • Υλικό: στιβαρός μεταλλικός σκελετός και δίχτυ ριμπάουντερ πολυαιθυλενίου υψηλής ποιότητας
  • Δίχτυ και στις δύο πλευρές για διαφορετικές ασκήσεις
  • Κατάλληλο για γρασίδι, τεχνητό γρασίδι και χρήση σε εσωτερικούς χώρους
  • Για εργασία σε πάσες, έλεγχο μπάλας κ.λπ.
  • Εύκολη συναρμολόγηση

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη