Πλειομετρική προπόνηση στο ποδόσφαιρο (+ βίντεο)

Πλειομετρική προπόνηση στο ποδόσφαιρο (+ βίντεο)

40 ασκήσεις για τον εμπλουτισμό της προπόνησης

Χρήστος Χρηστούδης

10,80

8,0015,80

Επιλέξτε από το πεδίο Τύπος βιβλίου αν θέλετε να αγοράσετε το έντυπο βιβλίο, το ebook ή και τα 2 μαζί. Για να διαβάσετε το ebook πρέπει να κατεβάσετε τη δωρεάν εφαρμογή BOOKS FOR SPORTS από το Google Play Store ή το Apple App Store. Λεπτομέρειες και links θα βρείτε εδώ.

Άμεσα διαθέσιμο

ΠερίληψηΔείγμα βιβλίου

Το βιβλίο Πλειομετρική προπόνηση στο ποδόσφαιρο αποτελεί μία σημαντική προσθήκη στην αθλητική βιβλιογραφία, αφού για πρώτη φορά καταγράφονται οι πλειομετρικές ασκήσεις που έχουν εφαρμογή στο ποδόσφαιρο.

Με στόχο την ποιοτική αναβάθμιση των προπονήσεων έχει γίνει καταγραφή και αναλυτική φωτογράφιση- βιντεοσκόπηση των 40 πιο βασικών και σύγχρονων πλειομετρικών ασκήσεων. Σε κάθε άσκηση γίνεται αναφορά στον βαθμό δυσκολίας της και σε ποιο στάδιο της ποδοσφαιρικής σεζόν είναι καλό να ενσωματωθεί στην προπόνηση.

Οι ασκήσεις αυτές έχουν άμεση εφαρμογή και πολλές θετικές επιδράσεις στο προπονητικό πρόγραμμα, τόσο σε ακαδημίες ποδοσφαίρου, όσο και σε αντρικές και γυναικείες ομάδες ποδοσφαίρου.

Απευθύνεται σε όλους τους προπονητές ποδοσφαίρου και τους υποδεικνύει αναλυτικά τον τρόπο με τον οποίο θα αποκομίσει η ομάδα μέσω της πλειομετρίας σημαντικά αυξημένη ταχύτητα, αλτικότητα, ταχυδύναμη, νευρομυϊκή συναρμογή και ειδική ποδοσφαιρική ικανότητα.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Όλες οι ασκήσεις έχουν βιντεοσκοπηθεί για την καλύτερη κατανόηση των αναγνωστών του βιβλίου. Μαζί με το βιβλίο ο αναγνώστης του βιβλίου λαμβάνει και έναν κωδικό με τον οποίον μπορεί να δει την εκτέλεση όλων των ασκήσεων. Χρειάζεται απλώς σύνδεση στο ίντερνετ και μια οποιαδήποτε συσκευή (κινητό smartphone, τάμπλετ, υπολογιστής).

Δείτε μια άσκηση στο παρακάτω βίντεο:

 

Επιπλέον Πληροφορίες

Εκδόσεις Sportbook
Έτος Έκδοσης 2018
ISBN 978-618-5316-06-8
Σελίδες 56
Εξώφυλλο Μαλακό
Διαστάσεις 14 × 21 εκ.

Περιεχόμενα

Δείτε τα περιεχόμενα του βιβλίου στον παρακάτω σύνδεσμο.

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη