Πίνακας τακτικής ποδοσφαίρου 88cm*61cm (Soccer Strategy Board) Ligasport

Πίνακας τακτικής ποδοσφαίρου 88cm*61cm (Soccer Strategy Board) Ligasport

140,00

Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός: LDA-1002/MK-866-1 Κατηγορίες: ,
Product ID: 44915

Περίληψη

  • Ρυθμιζόμενος μαγνητικός πίνακας τακτικής ποδοσφαίρου με δυνατότητα στήριξης σε τρίποδο.
  • Εύκολος στη συναρμολόγηση, αποτελεί την ιδανική επιλογή για προπόνηση τακτικής.
  • Κατασκευασμένος από ανθεκτικό πλαστικό, που εξασφαλίζει ότι το σχήμα του θα παραμείνει σταθερό, και με άνετη στη γραφή επιφάνεια.
  • Συμπεριλαμβάνονται οι μαγνήτες, μαρκαδόρος, σφουγγαράκι σβησίματος, και τσάντα για αποθήκευση και ευκολία στη μεταφορά.

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη