Πετοσφαίριση

Πετοσφαίριση

Βασικές αρχές

Joel Dearing

17,00

Άμεσα διαθέσιμο

Περίληψη

Γίνετε ανταγωνιστικοί στο γήπεδο σε ελάχιστο χρόνο! Στο βιβλίο Πετοσφαίριση Bασικές αρχές θα μάθετε μέσα από την πράξη. Διαδοχικές οδηγίες και συνοδευτικό φωτογραφικό υλικό θα σας καθοδηγήσουν στο να κατακτήσετε τις βασικές δεξιότητες και τακτικές του παιχνιδιού:

  • Σερβίς
  • Υποδοχή
  • Πάσα
  • Επίθεση
  • Μπλοκ
  • Άμυνα

Συμπληρωματικά με τις βασικές γνώσεις, θα κληθείτε να επεκτείνετε το φάσμα των δεξιοτήτων σας και να χρησιμοποιείτε αυτές τις νεοαποκτηθείσες τεχνικές και στρατηγικές χάριν της άμιλλας. Περισσότερες από 50 ασκήσεις προσομοιωτικές παιχνιδιού θα επιταχύνουν τη μάθηση και θα βελτιώσουν την εκτέλεση.
Η Πετοσφαίριση Bασικές αρχές σας παρέχει έναν καλύτερο τρόπο να μάθετε τα βασικά σε λιγότερο χρόνο. Με αυτό το βιβλίο θα εξασφαλίσετε τη νίκη και θα απολαύσετε όλη τη διαδικασία μάθησης.

Επιπλέον Πληροφορίες

Εκδόσεις Παρισιάνου
Έτος Έκδοσης 2017
Επιμέλεια Ιωάννης Αγγελονίδης
ISBN 9789603949947
Σελίδες 150
Εξώφυλλο Μαλακό
Διαστάσεις 17 × 24 εκ.

Περιεχόμενα

Δείτε τα περιεχόμενα του βιβλίου στον παρακάτω σύνδεσμο.

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη