Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

10,00

Ο  «Πανελλήνιος Οδηγός Πολεμικών Τεχνών» είναι μια πολυτελής έγχρωμη έκδοση του 2015 που περιέχει 1.350 διευθύνσεις σχολών πολεμικών τεχνών και μαχητικών αθλημάτων.

Αποστολή σε 2-7 ημέρες

Περίληψη

Ο  «Πανελλήνιος Οδηγός Πολεμικών Τεχνών» είναι μια πολυτελής έγχρωμη έκδοση του 2015 που περιέχει 1.350 διευθύνσεις σχολών πολεμικών τεχνών και μαχητικών αθλημάτων,  43 εγκυκλοπαιδικά λήμματα σχετικά με τέχνες και αθλήματα αυτά εκπροσωπούνται στην Ελλάδα (ιστορικά, φιλοσοφικά και τεχνικά  στοιχεία για κάθε τέχνη καθώς και ο απαραίτητος εξοπλισμός), 21 σελίδες με εισαγωγικά κείμενα γύρω από το αντικείμενο και, ίσως το πιο σημαντικό, κουπόνι προσφοράς μιας εβδομάδας δωρεάν μαθημάτων σε επιλεγμένες σχολές για όσους ενδιαφέρονται να ξεκινήσουν να ασκούνται σε κάποια  πολεμική τέχνη.

Επιπλέον Πληροφορίες

Εκδόσεις Μέση Οδός
Έτος Έκδοσης 2015
Σελίδες 172
Εξώφυλλο Μαλακό
Διαστάσεις 17 × 24 εκ.

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη
(Βιβλιοπωλείο Ηριδανός)