Όλα είναι δρόμος

Όλα είναι δρόμος

Γιώργος Σαββίδης

14,90

10,0019,90
Άμεσα διαθέσιμο

ΠερίληψηΔείγμα βιβλίου

Αν επιθυμείτε να παραγγείλετε το βιβλίο σε AUDIO BOOK κάντε κλικ εδώ.

Τι σχέση μπορεί να έχει το Τόκιο με τον μπακαλιάρο σκορδαλιά; Πώς συνδυάζεται η Νέα Υόρκη με τις ενδορφίνες; Ποιο είναι το κοινό στοιχείο ανάμεσα σε έναν μαραθώνιο και ένα burger; Τι μπορεί να συνδέει ένα αθλητικό podcast με έξι διεθνείς μεγαλουπόλεις;

Σε αυτά και πολλά άλλα δίνεται απάντηση στο βιβλίο «Όλα είναι δρόμος» του Γιώργου Σαββίδη, ο οποίος, με μια αφήγηση ζωντανή και πηγαία, καταθέτει τις βιωματικές του εμπειρίες, τις ατομικές του μάχες και τους προσωπικούς του «μαραθώνιους» στη μέχρι σήμερα δρομική του πορεία. Μια πορεία καθόλου στρωμένη με ροδοπέταλα, με την οποία, ακριβώς γι’ αυτό, μπορεί να ταυτιστεί ο αναγνώστης και ερασιτέχνης δρομέας: επειδή αναδεικνύει τη μαγεία και ταυτόχρονα τις δυσκολίες του τρεξίματος στις πραγματικές διαστάσεις του.

Στο βιβλίο «Όλα είναι δρόμος», ο συγγραφέας –και παράλληλα δημιουργός του ομώνυμου podcast– περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια όλες τις αγωνίες, τις στερήσεις, τις αναποδιές αλλά και τις μεγαλειώδεις στιγμές που έζησε από την πρώτη στιγμή που βγήκε στον δρόμο, μέχρι να κατακτήσει το όνειρό του να γίνει Six Star Finisher, δηλαδή να τερματίσει στους έξι μεγαλύτερους μαραθώνιους του κόσμου.

Έχοντας ζήσει μία δρομική περιπέτεια μοναδική, δικαιωματικά μας προτρέπει: «Μη φοβάστε. Βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας και μην πάψετε ποτέ να ονειρεύεστε!»

Όλα τα έσοδα του συγγραφέα θα διατεθούν σε εξοπλισμό στο Παιδοογκολογικό Τμήμα του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης.

Επιπλέον Πληροφορίες

Εκδόσεις Sportbook
Έτος Έκδοσης 2024
ISBN 978-618-5649-43-2
Σελίδες 256
Εξώφυλλο Μαλακό
Διαστάσεις 21 × 14 εκ.

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη