Οι 20 καλύτερες ασκήσεις αντοχής στο ποδόσφαιρο (eBook)

Οι 20 καλύτερες ασκήσεις αντοχής στο ποδόσφαιρο (eBook)

Λεωνίδας Παπαδάκης

14,90

Άμεσα διαθέσιμο

ΠερίληψηΔείγμα βιβλίου

Οι 20 καλύτερες Ασκήσεις αντοχής στο Ποδόσφαιρο είναι ένα ολοκληρωμένο ηλεκτρονικό βιβλίο που εμβαθύνει στις βασικές ασκήσεις που χρειάζεται κάθε ποδοσφαιριστής για να ανεβάσει το παιχνίδι του. Αυτό το βιβλίο παρουσιάζει μια προσεκτικά επιμελημένη συλλογή από είκοσι κορυφαίες ασκήσεις που έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώσουν διάφορες πτυχές της ικανότητας της αντοχής στο ποδόσφαιρο, συμπεριλαμβανομένων των αναγκών ανάλογα με τη θέση που αγωνίζεται ο παίκτης.

Το ηλεκτρονικό βιβλίο ξεκινά περιγράφοντας τις θεμελιώδεις αρχές της αποτελεσματικής προπόνησης αντοχής και τη σημασία της δομημένης πρακτικής. Στη συνέχεια, προχωρά στην εισαγωγή καθεμιάς από τις κορυφαίες είκοσι ασκήσεις, παρέχοντας λεπτομερείς εξηγήσεις, οδηγίες βήμα προς βήμα και συνοδευτικά διαγράμματα για να διασφαλίσει ότι οι αναγνώστες μπορούν εύκολα να κατανοήσουν και να τις εφαρμόσουν.

Η επιλογή των ασκήσεων καλύπτει ένα ευρύ φάσμα επιπέδων δεξιοτήτων, από αρχάριους έως προχωρημένους, καθιστώντας το κατάλληλο για παίκτες όλων των ηλικιών και ικανοτήτων. Οι ασκήσεις οργανώνονται προσεκτικά σε κατηγορίες, διευκολύνοντας τους προπονητές, τους παίκτες και τους γυμναστές να προσαρμόσουν τις προπονήσεις τους με βάση τις ατομικές και ομαδικές ανάγκες.

Είτε είστε παίκτης ή προπονητής, αυτό το ηλεκτρονικό βιβλίο σας εξοπλίζει με τα εργαλεία που χρειάζονται για να βελτιώσετε την ικανότητα της αντοχής και να διαπρέψετε στον χώρο του ποδοσφαίρου.

Επιπλέον Πληροφορίες

Εκδόσεις Sportbook
Έτος Έκδοσης 2023
ISBN 978-618-5649-33-3
Σελίδες 52

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη