Ο Οδυσσέας αγωνίζεται με τον ΠΑΟΚ!

Ο Οδυσσέας αγωνίζεται με τον ΠΑΟΚ!

π. Αθανάσιος Καρανταίδης

11,25

Άμεσα διαθέσιμο

Περίληψη

Ακούστε όμως: δεν ξέρω πόσο θα αγαπηθεί από τα παιδιά, αλλά πάντως σίγουρα … οι μεγάλοι θα το λατρέψουν περισσότερο!

Ο ΠΑΟΚ πάντα είναι σημείο αντιλεγόμενο. Όλοι μας παλεύουμε με τα μέσα μας: γιατί τόση τρέλα, τόσο πάθος, τόση ομορφιά, τόση εξάρτηση με αυτήν την ομάδα, που δεν είναι απλά μόνο ένας σύλλογος;

Το βιβλίο αυτό καταφέρνει πολύ εύκολα να ανακατώσει κι αυτό τα μέσα σου. Όσοι είναι πρόσφυγες από τις χαμένες πατρίδες ή, μάλλον καλύτερα, από τις αλησμόνητες παντοτινά πατρίδες, εύκολα θα θυμηθούν και θα νοσταλγήσουν. Όσοι είναι απλά παλιοί Θεσσαλονικείς, έχουν και αυτοί πολλά να θυμηθούν. Είναι οι στιγμές, που όλοι τρελάθηκαν από την πρώτη στιγμή μέχρι σήμερα πλησιάζοντας έναν αγώνα, μια κουβέντα με την παρέα, με τον γείτονα, με τον φίλο ή και με οπαδό μιας αντίπαλης ομάδας της Θεσσαλονίκης. Κάθε στιγμή με τον ΠΑΟΚ σε γεμίζει ομορφιές, χαρά, τρέλα και πάθος.

Ο π. Αθανάσιος Καρανταίδης, εμπνευστής και συγγραφέας αυτού του βιβλίου, δείχνει να κατέχει την υψηλή τέχνη με λίγα λόγια να λέει πολλά. Αυτό κάνει και σ΄ αυτό το βιβλίο. Μας παρουσιάζει με τόση ομορφιά μία ζωντανή ιστορία, που όσοι τη ζήσαμε από κοντά δακρύσαμε πολλές φορές μ΄ έναν Οδυσσέα, που νίκησε, επειδή έμαθε να παλεύει. Αυτό το βιβλίο αξίζει να το διαβάσετε και να το χαζέψετε. Άλλωστε τιμάει πάρα πολύ τον συγγραφέα που χαρίζει τα έσοδα του βιβλίου στον Σύλλογο «Λάμψη», για όλα εκείνα τα παιδιά, που παλεύουν με τον καρκίνο.

παπα – Χρήστος Μήτσιος και για τους τρελούς: παπα – ΠΑΟΚ!

Επιπλέον Πληροφορίες

Εκδόσεις Θύρα
Έτος Έκδοσης 2020
ISBN 978-618-5404-12-3
Σελίδες 60
Εξώφυλλο Σκληρό
Βάρος 650g
Διαστάσεις 21 × 29 εκ.

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη