Ο άρχοντας του αγώνα

Ο άρχοντας του αγώνα

Ηρακλής Τσίκινης

15,00

Άμεσα διαθέσιμο

Περίληψη

Αυτό το βιβλίο γράφτηκε με ταπεινότητα και σεβασμό στον τεράστιο χώρο του αθλητισμού και ειδικότερα στο υπέροχο άθλημα του ποδοσφαίρου.

Από το μετερίζι της διαιτησίας, το οποίο υπηρέτησα, προσπάθησα μέσα από τα βιώματά μου να ρίξω φως στα άδυτα της διαιτησίας, αλλά και να παροτρύνω με τις συμβουλές μου τους νέους να ασχοληθούν και να διαπρέψουν στο χώρο αυτό.

Βάζοντας και το δικό μου λιθαράκι στο τεράστιο οικοδόμημα του ποδοσφαίρου, η συμβουλή μου είναι προς όλους -διαιτητές, παίκτες, προπονητές, παράγοντες, φιλάθλους- η εξής μία: «Αφήστε τον διαιτητή να κάνει λάθος».

Επιπλέον Πληροφορίες

Έτος Έκδοσης 2021
ISBN 978-618-00-3376-2
Σελίδες 120
Εξώφυλλο Μαλακό
Διαστάσεις 14 × 21 εκ.

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη