Ντιέγκο: εμπιστευτικό

Ντιέγκο: εμπιστευτικό

Λουσιάνο Βέρνικε, Φερνάντο Μολίνα, Φερνάντο Σινιορίνι

16,20

Άμεσα διαθέσιμο
Κατηγορίες: , ,
Product ID: 36199

Περίληψη

«Ντιέγκο: εμπιστευτικό». Το ιδανικό δώρο για κάθε ποδοσφαιρόφιλο! Ένα αποκαλυπτικό βιβλίο, που διαβάζεται απνευστί, γεμάτο παρασκήνια, ίντριγκες, ευτράπελα που δεν «συνέλαβε» ποτέ ο φακός, για τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή όλων των εποχών.

Ο συγγραφέας Φερνάντο Σινιορίνι δεν ήταν απλώς ο προσωπικός γυμναστής του Ντιέγκο Μαραντόνα. Ήταν ο επιστήθιος φίλος του· εκείνος που τον συμβούλευε, όταν η μπάλα –στο γήπεδο και στη ζωή– «έκαιγε». Ήταν ο άνθρωπος που γνώριζε τον θρύλο του παγκόσμιου ποδοσφαίρου καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο.

Το «Ντιέγκο: εμπιστευτικό» δεν είναι μία ακόμη βιογραφία για τον μυθικό ποδοσφαιριστή. Είναι ένα μοναδικό, βιωματικό έργο, μια εκ των έσω μαρτυρία, έμπλεη συναρπαστικών –άγνωστων στο ευρύ κοινό– περιπετειών· ένα «αμακιγιάριστο» ψυχογράφημα, που ακολουθεί την ξέφρενη κούρσα του σπουδαίου «10» από τα κατώτερα στρώματα στην κορυφή του κόσμου – και αντιστρόφως.

Το βιβλίο υπογράφουν, εκτός του Σινιορίνι, ο σπουδαίος αθλητικός ιστορικός ερευνητής (συγγραφέας δεκάδων βιβλίων) Λουσιάνο Βέρνικε και ο δημοσιογράφος (και συνεργάτης του Μαραντόνα σε τηλεοπτικές παραγωγές) Φερνάντο Μολίνα. Τη μετάφραση στα ελληνικά επιμελήθηκε ο δημοσιογράφος Γιώτης Παναγιωτάς.

Επιπλέον Πληροφορίες

Εκδόσεις Belle Époque
Έτος Έκδοσης 2022
Εξώφυλλο Μαλακό

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη