Να Είσαι Γενναία

Να Είσαι Γενναία

Cheryl Strayed

10,79

Άμεσα διαθέσιμο
Κατηγορία: Ετικέτα:
Product ID: 24643

Περίληψη

Εκατομμύρια αναγνώστες σε όλο τον κόσμο έχουν βρει έμπνευση στις λέξεις των βιβλίων της Σέριλ Στρέιντ. Η ειλικρίνειά της, το πνεύμα της και η γενναία δόση σκληρής αγάπης που εμπεριέχουν έχουν βοηθήσει πολλούς από αυτούς, ακόμα και στις πιο σκοτεινές ώρες, να κάνουν το επόμενο βήμα και να δείξουν γενναιότητα.

Το βιβλίο αυτό, ένα μικρό εγχειρίδιο της ψυχής, συγκεντρώνει περισσότερα από 100 αποφθέγματα και σκέψεις της Στρέιντ που μας ωθούν να ανακαλύψουμε τα ανεξάντλητα αποθέματα αγάπης, συμπόνοιας, συγχώρεσης και αντοχής που έχουμε όλοι μέσα μας.

Απόσπασμα από την εισαγωγή 

Το πρώτο απόφθεγμα που λάτρεψα παραμένει μέχρι και σήμερα ένα από τα αγαπημένα μου: Αγάπησε πολλούς, εμπιστέψου λίγους και πάντα να κάνεις κουπί στο δικό σου κανό. Πρόκειται για μια πολύ γνωστή αμερικανική ρήση άγνωστης προέλευσης, την οποία μου έμαθε η γιαγιά μου απ’ τη μεριά της μητέρας μου όταν ήμουν οκτώ χρονών. Μετά από όλα αυτά τα χρόνια εξακολουθεί να μιλάει στην καρδιά μου. Δέθηκα με αυτή τη φράση όσο ήμουν παιδί γιατί δεν μου έλεγε απλά τι θα έπρεπε να κάνω, αλλά με βοήθησε να πιστέψω ότι μπορώ να το κάνω. Στην ηλικία των δώδεκα, όταν έπεσα πάνω σε μια φράση στη σελίδα διακόσια κάτι του μυθιστορήματος της Μαντλίν Λ’ Ενγκλ με τίτλο A Ring of Endless Light, κόλλησα τόσο, που χρειάστηκε να σταματήσω την ανάγνωση. «Ίσως πρέπει να γνωρίσεις το σκοτάδι, πριν εκτιμήσεις το φως». Τη σημείωσα στη μέσα πλευρά του πήχη μου με μαρκαδόρο, όπου και έμεινε για το μεγαλύτερο μέρος της εβδομάδας – στο μυαλό μου παρέμεινε για το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου.

Έκτοτε, είμαι μια συλλέκτρια αποφθεγμάτων.

Επιπλέον Πληροφορίες

Εκδόσεις Keybooks
Έτος Έκδοσης 2019
Μετάφραση Βαρδάκας Βασίλης
ISBN 9786185265212
Σελίδες 152
Εξώφυλλο Σκληρό
Βάρος 250g
Διαστάσεις 13 × 17 εκ.

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη