Μύες, νεύρα και κίνηση

Μύες, νεύρα και κίνηση

Barbara Τyldesley, June Grieve

40,00 38,00

Αποστολή σε 2-7 ημέρες
Κατηγορίες: , Ετικέτα:
Product ID: 8195

ΠερίληψηΔείγμα βιβλίου

Αυτό το βιβλίο είναι μια προσέγγιση στην μελέτη της κίνησης με έμφαση πάνω στην εκτέλεση των δραστηριοτήτων καθημερινής ζωής. Τα πρώτα κεφάλαια παραδέχονται ότι ο αναγνώστης μπορεί να έχει περιορισμένη επιστημονική υποδομή και η πολυπλοκότητα των λεπτομερειών αυξάνει καθώς το βιβλίο προχωρεί. Οι λειτουργικές πλευρές της ανατομίας σχετίζονται με τις κινήσεις της καθημερινής ζωής και ενισχύονται από προτάσεις για παρατήρηση του τρόπου άλλοι άνθρωποι εκτελούν καθημερινές εργασίες. Οι εικόνες βοηθούν τον αναγνώστη να αναγνωρίσει αμφότερα την θέση και την λειτουργική διαδικασία των δομών οι οποίες περιγράφονται. Το τελικό μέρος καλύπτει τον έλεγχο και την ρύθμιση της κίνησης από το νευρικό σύστημα, περιλαμβάνουν τις ποικίλες επιδράσεις που επηρεάζουν την ολική εκτέλεση. Αυτό το βιβλίο προσφέρει γερή βασική γνώση για όλους εκείνους οι οποίοι ενδιαφέρονται για την κανονική κίνηση και για την αποκατάσταση ατόμων με λειτουργικές ατέλειες. Επιτέλους έχουμε ένα βιβλίο κινησιολογίας που έχει σχεδιασθεί για σπουδαστές εργοθεραπείας. Οι συγγραφείς έχουν χρησιμοποιήσει τις ευρείες διδακτικές εμπειρίες μας με σπουδαστές εργοθεραπείας για να δημιουργήσουν αυτό το κατάλληλο βιβλίο. Το θέμα αναπτύχθηκε τεκμηριωμένα και λογικά έτσι ώστε ακόμα και εκείνα με πολύ λίγη ή καθόλου επιστημονική υποδομή να μπορέσουν να μάθουν και να ευχαριστηθούν το θέμα. Μεγάλες προσπάθειες έχουν γίνει για να σχετισθούν οι πληροφορίες με καθημερινές δραστηριότητες…. Αυτό το βιβλίο θα είναι πολύτιμο για τους σπουδαστές πρώτου και δεύτερου έτους στην εργοθεραπεία σαν ένας κανόνας κειμένου κατ’ αρχάς και μετά σαν παραπομπή.

Επιπλέον Πληροφορίες

Εκδόσεις Παρισιάνου
Έτος Έκδοσης 2001
Επιμέλεια Ε. Διαμαντίδου
ISBN 978-960-583-158-5
Σελίδες 328
Εξώφυλλο Μαλακό
Διαστάσεις 17 × 24 εκ.

Περιεχόμενα

Δείτε τα περιεχόμενα του βιβλίου στον παρακάτω σύνδεσμο.

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη
(Βιβλιοπωλείο Ηριδανός)