Mr football τεύχος 4

15,00

Άμεσα διαθέσιμο

Περίληψη

Το mr-football είναι το πρώτο εξειδικευμένο περιοδικό στην Ελλάδα που απευθύνεται σε όσους ασχολούνται με το ποδόσφαιρο προπονητές, γυμναστές, σπουδαστές και αποφοίτους των ΤΕΦΑΑ, αθλητικούς δημοσιογράφους και γενικότερα σε όλους εκείνους που αγαπούν το ποδόσφαιρο.

Το mr-football βασίζεται στα πρότυπα ενός περιοδικού που εκδίδεται με ιδιαίτερη επιτυχία στην Ισπανία τα τελευταία 7 χρόνια, το abfutbol, με το οποίο συνεργάζεται σε επίπεδα περιεχομένων, κάτι το οποίο αυξάνει το πρεστίζ του περιοδικού και κατά συνέπεια του αναγνώστη του.

Σκοπός του mr-football είναι να προσδώσει στον αναγνώστη του όλα εκείνα τα στοιχεία που έχουν σχέση με το σύγχρονο ποδόσφαιρο καλύπτοντας όλες τις παραμέτρους της προπόνησης και του αγώνα.

Ξεκινώντας από την Φυσική Κατάσταση περνάμε στην Τεχνική και την Τακτική για να καταλήξουμε σε θέματα όπως η Ψυχολογία, η Διατροφή, η Αθλητική αποκατάσταση.

Σε κάθε τεύχος του mr-football θα έχετε την ευκαιρία να διαβάσετε μια συνέντευξη ενός προπονητή της Πριμέρα Ντιβισιόν και όχι μόνο, με σκοπό να γνωρίσετε τον τρόπο λειτουργίας ενός προπονητή που βρίσκετε στην ελίτ του ποδοσφαίρου.

Θα υπάρχουν επιστημονικά άρθρα τα οποία θα καλύπτουν ολόκληρο το φάσμα του προπονητικού σχεδιασμού, από Τεχνική, Τακτική και Φυσική Κατάσταση μέχρι Κανονισμούς Ποδοσφαίρου, Διατροφή, Ψυχολογία και Αθλητιατρικά θέματα.

Τέλος σε κάθε τεύχος θα υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός ασκήσεων, σχεδιασμένος με ένα εξειδικευμένο software προκειμένου να είναι εύχρηστο και κατανοητό.

Επιπλέον Πληροφορίες

Εκδόσεις Mr Football
Εξώφυλλο Μαλακό
Διαστάσεις 21 × 29 εκ.

Περιεχόμενα

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ Luis Garcia

Η ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΤΑΛΕΝΤΩΝ
Jose Ramon Gil Garrido
Προπονητής Ποδοσφαίρου Nivel 2 (UEFA A)
Πρώην Γυμναστής των μικτών ομάδων της Περιφέρειας Καστίλλη και Λεόν

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΝΟΣ ΜΙΚΡΟΚΥΚΛΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ. ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ
Manuel Hidalgo Pulgarin
Απόφοιτος Γυμναστικής ακαδημίας
Master στη Φυσική Κατάσταση ( Real Federacion Espanola de Futbol)

Ο ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΚΑΙ Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΤΟΥ ΣΥΣΧΕΤΙΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ, Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ
Luis Llopis
Πρώην προπονητής τερματοφυλάκων των Ρεάλ Μαδρίτης, Ρεάλ Σοσιεδάδ, Ρεάλ
Ουνιόν Ιρούν και των Μικτών ομάδων της Βασκονίας

ΑΜΥΝΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΜΥΝΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΕΥΘΕΙΑ ΓΡΑΜΜΗ. «ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΕΝΟ ΧΩΡΟ»
Rafa Juanes
Προπονητής ποδοσφαίρου Nivel 3 (UEFA PRO)

Η ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΙΝΗΤΡΟΥ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΝΑΓΚΗ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ
Διονύσης Σέρρας
Αθλητικός Ψυχολόγος
MSc Sport and Exercise Psychology

ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ

ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΑΓΙΑ

ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΖΩΝΗΣ

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη