Μπάλα Μπάσκετ NBA Authentic Series

Μπάλα Μπάσκετ NBA Authentic Series

39,95

Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός: WTB7200XB07-00W1 Κατηγορίες: ,
Product ID: 39158

Περίληψη

μπάλα μπάσκετ NBA Authentic Series συνδυάζει την υψηλή απόδοση με την ποιότητα κατασκευής. Διαθέτει NBA logo και ειδικά σχεδιασμένο περίβλημα (Pure Feel Cover), που παρέχει υψηλή απόδοση, άψογο κράτημα, ανθεκτικότητα και αίσθηση επαγγελματικού επιπέδου.

Λεπτομέρειες:

  • Εξαιρετική αίσθηση και “κράτημα”.
  • Λογότυπο NBA.
  • Η τεχνολογία Ever Bounce προσφέρει βελτιωμένη αναπήδηση.
  • Ειδικά κατασκευασμένη κύστη υψηλής απόδοσης με τεχνολογία Iflation Retention.
  • Ιδανική για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.
  • Μέγεθος: 7

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη