Μπάλα αντίδρασης

Μπάλα αντίδρασης

13,00

Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός: 1963 Κατηγορίες: ,
Product ID: 37754

Περίληψη

Παίρνετε μια σύγχρονη μπάλα αντίδρασης για την εκπαίδευση της αντίδρασης, των αντανακλαστικών και της ταχύτητας.

Αυτή η καινοτόμος μπάλα προπόνησης και αναψυχής είναι κατάλληλη για ομάδες, θεραπευτικούς σκοπούς ή για προπόνηση στο σπίτι. Με το πυραμιδικό της σχήμα, η αναπήδηση της μπάλας είναι απρόβλεπτη, διασφαλίζοντας έτσι τη βελτίωση του συντονισμού των ματιών και των ποδιών.

Χρήσιμη στην προπόνηση τερματοφυλάκων, αλλά και σε μικρά γκρουπ, η μπάλα αντίδρασης προσφέρει πολλές δυνατότητες εφαρμογής. Δεν βελτιώνει μόνο τις δεξιότητες με τη μπάλα και την εκπαίδευση των αντανακλαστικών, αλλά φέρνει επίσης διασκέδαση και ποικιλία στην προπόνηση.

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη