Μοντέρνα Τέχνη και Προπόνηση – Προπονητική αντιστάσεων με υψηλή ένταση

Μοντέρνα Τέχνη και Προπόνηση – Προπονητική αντιστάσεων με υψηλή ένταση

Aurelien Broussal-Derval, Stephane Ganneau

25,00

Άμεσα διαθέσιμο

ΠερίληψηΔείγμα βιβλίου

Ένα βιβλίο για την προπονητική αντιστάσεων με υψηλή ένταση θα πρέπει να έχει επίδραση ίση με την προπόνηση. Είστε τυχερός/ή, διότι σε αυτό το βιβλίο έχει.

Το βιβλίο Μοντέρνα Τέχνη και Προπόνηση: Προπονητική αντιστάσεων με υψηλή ένταση είναι άθλημα και δύναμη, κίνηση και πάθος. Είναι ένας μοναδικός οδηγός. Από την εξαιρετική εικονογράφηση μέχρι τις  127 προπονήσεις, έχει σχεδιαστεί για να κάνει τη διαφορά. Είτε το χρησιμοποιήσετε σαν συμπληρωματικό του προπονητικού σας προγράμματος είτε αντικαταστήσετε το πρόγραμμά σας, που έχει γίνει ξεπερασμένο και βαρετό, θα δείτε ότι θα ανατρέχετε σε αυτό το βιβλίο ξανά και ξανά.

Δείτε με εντελώς νέα οπτική την προπονητική αντιστάσεων με υψηλή ένταση. Θα βρείτε 40 ασκήσεις που περιγράφονται με λεπτομέρειες, σκίτσα, φωτογραφίες και τροποποιήσεις. 127 προπονήσεις και κύκλους για ποικιλία. Προτάσεις για προθέρμανση, ασφάλεια και πρόληψη τραυματισμών. Και, εάν δεχτείτε την πρόκληση, ένα μοναδικό πρόγραμμα 15 εβδομάδων.

Το βιβλίο Μοντέρνα Τέχνη και Προπόνηση: Προπονητική αντιστάσεων με υψηλή ένταση έχει ό,τι χρειάζεστε για ένα προπονητικό πρόγραμμα Η αλλαγή, η ποικιλία, η έμπνευση, η κινητοποίηση, η πρόκληση και τα αποτελέσματα αποδίδονται, γράφονται και σας δίνονται σε κάθε σελίδα. Είναι η ώρα να κάνετε την αλλαγή.

Επιπλέον Πληροφορίες

Έτος Έκδοσης 2020
ISBN 9789925563449
Σελίδες 232
Εξώφυλλο Μαλακό
Διαστάσεις 21 × 29 εκ.

Περιεχόμενα

Δείτε τα περιεχόμενα του βιβλίου στον παρακάτω σύνδεσμο.

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη