Μισόγαντα Δερμάτινα PU Suede & Neylon – Μπλε/Μαύρο (L)

Μισόγαντα Δερμάτινα PU Suede & Neylon – Μπλε/Μαύρο (L)

11,00

Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός: 83228023 Κατηγορίες: ,
Product ID: 31564

Περίληψη

Μισόγαντα Άρσης Βαρών Medium 8322802 Amila, ιδανικό αξεσουάρ για την αποφυγή τραυματισμών καθώς φορώντας τα δεν γλιστράνε οι μπάρες από τα χέρια σας ακόμη και μετά από σκληρή προπόνηση! Προστατεύουν αποτελεσματικά τις παλάμες σας από αμυχές, κάλους και ερεθισμούς! Είναι κατασκευασμένα από δέρμα Amara εσωτερικά, PU στην ανάποδη, Nylon διχτυωτό στις ενώσεις και στον αντίχειρα και διαθέτουν μαξιλαράκι Gel εσωτερικά αποτρέποντας έτσι ατυχήματα και ενδεχόμενους τραυματισμούς χάρη στην σταθερή και ωραία αίσθηση αφής με τη μπάρα, με την εγγύηση της εταιρείας Amila!

  • Μέγεθος: M
  • Περικάρπιο: Όχι
  • Παλάμη: Δέρμα Amara και Gel
  • Ράχη: PU
  • Κλείσιμο: PU με Velcro
  • Δάχτυλα: Νάιλον διχτυωτό στις ενώσεις και στον αντίχειρα
  • Χρώμα: Μαύρο/Γαλάζιο

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη