Μισόγαντα άρσης βαρών NLF – Κίτρινο (Μ)

Μισόγαντα άρσης βαρών NLF – Κίτρινο (Μ)

6,00

Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός: 8330808 Κατηγορίες: ,
Product ID: 31561

Περίληψη

Μισόγαντα Άρσης Βαρών Medium 8330802 της Amila, κατασκευασμένα από Lycra για υψηλή ελαστικότητα, καλύτερο αερισμό και εφαρμογή! Η παλάμη διαθέτει πολυεστερικό υλικό και αντιολισθητικές κουκίδες εξωτερικά για μεγαλύτερη ασφάλεια και σταθερότητα κατα την διάρκεια των ασκήσεων και βέλτιστη απορρόφηση των κραδασμών, ενώ εσωτερικά υπάρχει φόδρα και αφρώδη μαξιλαράκια για την αποφυγή πιθανών τραυματισμών και ωραία αίσθηση αφής με την μπάρα! Στα δάχτυλα υπάρχουν θηλιές για εύκολη αφαίρεση των γαντιών και πρόσθετο ελαστικό για την αποφυγή πιθανών ερεθισμών! Το κλείσιμο γίνεται με Velcro για να το ρυθμίζεται όπως εσείς επιθυμείτε στο μέγεθος του καρπού σας!

  • Μέγεθος: M
  • Περικάρπιο: Όχι
  • Παλάμη: Πολυεστερικό υλικό, Αντιολισθητικές κουκίδες, φόδρα εσωτερικά και αφρώδη μαξιλαράκια
  • Ράχη: Lycra
  • Κλείσιμο: Velcro
  • Δάχτυλα: Θηλιές για εύκολη αφαίρεση, πρόσθετο ελαστικό, για αποφυγή ερεθισμών
  • Χρώμα: Μαύρο/Κίτρινο

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη