Μισόγαντα άρσης βαρών Large

Μισόγαντα άρσης βαρών Large

12,00

Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός: 83259 Κατηγορία:
Product ID: 31503

Περίληψη

Τα δερμάτινα μισόγαντα της εταιρείας Amila αποτελούν ένα αξεσουάρ που δεν πρέπει να λείπει από την συλλογή σας. Είναι κατασκευασμένα από δέρμα nubuk/spandex και διαθέτουν κλείσιμο με velcro. Διατίθενται σε μαύρο/πορτοκαλί χρώμα και σε μέγεθος large. Τα μισόγαντα της Amila αποτελούν ένα αξεσουάρ για ασφαλείς προπονήσεις και προστασία των χεριών σας!

  • Μέγεθος: L
  • Περικάρπιο: Οχι
  • Υλικό: Δέρμα Nubuk /Spandex
  • Κλείσιμο: Velcro
  • Χρώμα: Μαύρο/Πορτοκαλί

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη
(Βιβλιοπωλείο Ηριδανός)