Maurten Gel 100 Caffeine

Maurten Gel 100 Caffeine

4,25

Αυτό είναι Το GEL. Είναι μια τολμηρή δήλωση. Αλλά παρ’ όλα αυτά αλήθεια. Τώρα με 100γρ καφεΐνη.

Άμεσα διαθέσιμο

Περίληψη

Κάθε GEL περιέχει 100 γρ. καφεΐνη και 25 γρ. υδατάνθρακες, χωρίς χρωστικές, γεύσεις και συντηρητικά.

Το GEL 100 CAF 100 περιέχει 100 mg καφεΐνης – που ισοδυναμεί με 1,5 εσπρέσο – ή ένα φλιτζάνι καφέ. Αυτό είναι διπλάσιο και παραπάνω σε σύγκριση με πολλά από τα παραδοσιακά gel εκεί έξω. Παρέχει 25 γραμμάρια υδατανθράκων μέσω ενός μοναδικού μείγματος φρουκτόζης και γλυκόζης (λόγος 0,8: 1).

Συσκευασία υψηλής αναλογίας βάρους προς ενέργεια και δεν περιέχει πρόσθετες γεύσεις, συντηρητικά ή χρωστικές ουσίες.

Χρησιμοποιήστε το GEL 100 CAF 100 μόνο του για μικρότερες αποστάσεις ή συνδυάστε το με άλλα προϊόντα Maurten για να εξασφαλίσετε ότι έχετε αρκετούς υδατάνθρακες καθ’ όλη τη διάρκεια μεγαλύτερων αποστάσεων.

Γιατί καφεΐνη;

Η καφεΐνη έχει αποδειχθεί ότι προάγει την εγρήγορση και μειώνει το αίσθημα της κόπωσης και τον πόνο.

Αυτές είναι ιδιότητες που μπορούν να είναι επωφελείς για την αθλητική απόδοση.

Το GEL 100 CAF 100 μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία επιπέδων καφεΐνης – από μόνο του, μαζί με άλλες πηγές καφεΐνης, όπως ο κανονικός καφές – ή για να επιτευχθούν επαρκή επίπεδα καφεΐνης κατά τη διάρκεια της δραστηριότητας.

ΤΕΝΧΟΛΟΓΙΑ

ΣΤΗΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ

Το 2015, ανακαλύψαμε τον τρόπο πώς να παράγουμε συμπληρώματα ενέργειας αθλητών πιο εύκολα ανεκτά, περικλείοντας τους υδατάνθρακες σε κάψουλες υδρογέλης.

Η μέθοδος αυτή είχε τόση επιτυχία που, ένα χρόνο αργότερα, κάποιοι από τους καλύτερους μαραθωνοδρόμους του κόσμου χρησιμοποιούσαν για τις προπονήσεις και τους αγώνες τους την δική μας τεχνολογία. Αυτή την πρόοδο την οφείλουμε στην τεχνολογία. Πλέον συνεργαζόμαστε με διάφορους διεθνείς ερευνητικούς οργανισμούς και πανεπιστήμια. Η τεχνολογία και τα προϊόντα μας έχουν αξιολογηθεί από διάφορες μελέτες. Και σύντομα ελπίζουμε να κυκλοφορήσει η πρώτη μας επίσημα ιατρικά ελεγμένη δημοσίευση για να αναδείξει την τεχνολογία μας.

Ο αριθμός των μεγάλων αθλητών που χρησιμοποιούν την τεχνολογία μας αυξάνεται συνεχώς. Για τις τελευταίες ενημερώσεις σχετικά με τους αθλητές που χρησιμοποιούν τα προϊόντα μας, μπορείτε να επισκεφτείτε τη σελίδα Αποτέλεσματα και να μας ακολουθήσετε στο Instagram και το Twitter.

Οι υδρογέλες χρησιμοποιούνται ευρέως στην βιομηχανία τροφίμων, συχνά ως παράγοντες πύκνότητας και δόμησης. Η υδρογέλη είναι μία βιοπολυμερική – και με βάση το νερό σύνθεση, με πολύ μικρούς πόρους. Μοιάζει με ένα τρισδιάστατο δίκτυο που έχει την ικανότητα να συγκρατεί το νερό. Μοιάζει και συμπεριφέρεται λίγο σαν σφουγγάρι.

Στη Maurten έχουμε βρει τον τρόπο να παράγουμε υδρογέλες με φυσικά βρώσιμα συστατικά. Κι έχουμε συμπληρώσει τη δομή με την πιο αποτελεσματική πηγή ενέργειας που υπάρχει – τους υδατάνθρακες.

Οι υδρογέλες στα αθλητικά ροφήματά μας δημιουργούνται από τον συνδυασμό δύο φυσικών συστατικών:

• Αλγινικό – το οποίο παίρνουμε από τα κυτταρικά τοιχώματα καστανού φυκιού.
• Πηκτίνη – η οποία υπάρχει στα μήλα, τα λεμόνια, τα καρότα και τις τομάτες, χωρίς να περιορίζεται μόνο σ’ αυτά.

Αυτές οι δύο διαιτητικές ίνες χρησιμοποιούνται εδώ και δεκαετίες στην βιομηχανία τροφίμων. Κι όταν συνδυάζονται υπό τις σωστές και ακριβείς συνθήκες, το αλγινικό και η πηκτίνη δημιουργούν μία υδρογέλη με ευαίσθητο pH.

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη