Maurten Gel 100 Caf 100 100mg 12x40gr

Maurten Gel 100 Caf 100 100mg 12x40gr

51,00

Στην Maurten ξεκινάμε μια νέα σειρά αθλητικών ροφημάτων. Έχουμε αξιοποιήσει την τεχνολογία υδρογέλης για να αναπτύξουμε αθλητικά ροφήματα φυσικά και πλούσια σε υδατάνθρακες που το σώμα μας να μπορεί να ανεχτεί.

Άμεσα διαθέσιμο

Περίληψη

Καφεΐνη , υδατάνθρακες και ενυδάτωση. Τα πάντα την ίδια στιγμή και σε επίπεδα που κάνουν τη διαφορά.

Το DRINK MIX 320 CAF 100 τα έχει όλα. Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία υδρογέλης καταφέραμε να ελέγξουμε ακόμα και την πικρή επίνευσης της καφεΐνης χωρίς την προσθήκη τεχνητών γεύσεων και χρωστικών.

Το DRINK MIX 320 CAF 100 περιέχει 100mg καφεΐνης. Κατάλληλο για vegeterians & vegans.

ΓΙΑΤΙ ΚΑΦΕΪΝΗ; Η καφεΐνη έχει αποδειχθεί ότι προάγει την εγρήγορση και μειώνει την υπερπροσπάθεια και τον πόνο. Αυτές είναι ιδιότητες που μπορούν να ωφελήσουν την αθλητική απόδοση. Το DRINK MIX 320 CAF 100 μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αύξηση των επιπέδων καφεΐνης – αυτόνομα ή μαζί με άλλες πηγές καφεΐνης για την επίτευξη επαρκών επιπέδων καφεΐνης κατά τη διάρκεια της αθλητικής δραστηριότητας.

ΠΟΣΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Μελέτες έχουν δείξει ότι το σώμα μας μπορεί να χρησιμοποιήσει έως και 90 γραμμάρια υδατανθρακών ανά ώρα. Ένα φακελάκι DRINK MIX 320 CAF 100 διαλυμένο σε 500 ml νερό περιέχει 80 γραμμάρια υδατανθράκων.

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ; Αναμειγνύοντας το DRINK MIX 320 CAF 100 με νερό έχετε ένα αθλητικό ρόφημα υδρογέλης με υψηλή συγκέντρωση υδατανθράκων και καφεΐνης. Το ρόφημα αμέσως μετατρέπεται σε υδρογέλη στην οξύτητα του στομάχου. Η υδρογέλη επιτρέπει μέσω του στομάχου την ομαλή μεταφορά του ροφήματος στο έντερο όπου απορροφώνται το νερό, το αλάτι και οι υδατάνθρακες.

ΟΔΗΓΙΕΣ Ανακατέψτε το περιεχόμενο κάθε φακέλου με 500 ml νερό και ανακινήστε καλά μέχρι να διαλυθεί (30-60 δευτ.) Να είστε ακριβείς, καθώς η λειτουργικότητα εξαρτάται από την αναλογία. Το drink mix είναι σχεδιασμένο να αναμιγνύεται με νερό που περιέχει λιγότερο από 100 mg / L ασβέστιο. Καταναλώστε το αθλητικό ρόφημα εντός 24 ωρών.

ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ Χρησιμοποιήστε το DRINK MIX 320 CAF 100 μόνο του για σύντομες προπονήσεις ή συνδυάστε το με τα υπόλοιπα προϊόντα της Maurten για να διασφαλίσετε ότι έχετε αρκετούς υδατάνθρακες σε όλη τη διάρκεια ενός αγώνα ή μιας απαιτητικής προπόνησης.

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη