Μαραθώνιες διαδρομές

Μαραθώνιες διαδρομές

Χρήστος Παπαζαχόπουλος

12,00 10,80

Άμεσα διαθέσιμο

Περίληψη

Η αναζήτηση των ορίων και των ιδιαίτερων δυνατοτήτων μου είναι κάτι που πάντα με απασχολούσε. Ήθελα να γνωρίζω πόσο κοντά ή μακριά είμαι από αυτά. Πολλές φορές ανησυχώ ότι τα όριά μου μπορεί να είναι πολύ ψηλότερα και έχω μείνει πίσω είτε από φόβο, είτε από έλλειψη αποφασιστικότητας και θέλησης να βγω από τη ζώνη ευκολίας μου για να τα προσεγγίσω. Πάντα ήθελα να παίζω σ’ έναν χώρο που παρέχει ασφάλεια, να κάνω μικρά και σταθερά βήματα, εκπληρώνοντας μ’ αυτόν τον τρόπο μέρος των συντηρητικών μου επιθυμιών. Τα βιώματα, ο γενετικός μου κώδικας και ίσως ακόμη και η έλλειψη αυτογνωσίας, μ’ έκαναν να κινούμαι σε περιοχές ασφάλειας, αποτρέποντάς με να δοκιμάσω καταδύσεις σε αχαρτογράφητα νερά.

Επιπλέον Πληροφορίες

Εκδόσεις Οσελότος
Έτος Έκδοσης 2019
ISBN 978-960-564-785-8
Εξώφυλλο Μαλακό
Διαστάσεις 16 × 20 εκ.

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη
(Βιβλιοπωλείο Ηριδανός)