Λάστιχο Αντίστασης AMILA Fabric HipBand Heavy

Λάστιχο Αντίστασης AMILA Fabric HipBand Heavy

7,90

Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός: 96622 Κατηγορίες: ,
Product ID: 37806

Περίληψη

Το AMILA Fabric HipBand θα γίνει ο καλύτερος σύμμαχος σας στην ενδυνάμωση του κάτω μέρους του σώματος σας. Διατίθεται σε 3 διαφορετικές αντιστάσεις για να επιλέξετε αυτή που σας ταιριάζει περισσότερο.

Τι είναι το AMILA Fabric HipBand:
To AMILA Fabric HipBand είναι ένα κυκλικό λάστιχο αντίστασης κατασκευασμένο από ελαφρύ ύφασμα το οποίο είναι ιδιαίτερα απαλό και φιλικό προς το δέρμα. Χρησιμοποιείται για ασκήσεις ενδυνάμωσης ποδιών και γλουτών. Τοποθετείται στους αστραγάλους, τα γόνατα ή τους μηρούς, παρέχοντας γραμμική αντίσταση. Στην εσωτερική πλευρά το AMILA Fabric HipBand διαθέτει κυματιστές γραμμές σιλικόνης, οι οποίες σταθεροποιούν το λάστιχο στην θέση του, προσφέροντας υψηλή ποιότητα προπόνησης.

Πλεονεκτήματα του AMILA Fabric HipBand:
Χρησιμοποιώντας ένα AMILA Fabric HipBand θα ενεργοποιήσετε πολύ πιο εύκολα και άμεσα όλους τους γλουτιαίους μυς (μεγάλο, μεσαίο, μικρό) προσφέροντας πιο αποτελεσματική προπόνηση. Η συνεχής ένταση των μυών που δημιουργείται από το τέντωμα και χαλάρωμα του HipBand εκτελώντας όλες τις δυνατές κινήσεις του γοφού (κάμψη, έκταση, απαγωγή, προσαγωγή, εξωτερική/εσωτερική περιστροφή) θα σας βοηθήσει στην γενικότερη απόδοση σας καθώς θα βελτιώσει την δυνατότητα μετάδοσης της δύναμης από το κάτω προς το άνω μέρος του σώματος σας. Ξεκινήστε σήμερα την προπόνηση σας με ένα AMILA Fabric HipBand και δείτε άμεσα τα αποτελέσματα.

Τα λάστιχα αντίστασης AMILA διακρίνονται για την ιδιαίτερη αντοχή τους ακόμα και σε επαγγελματικό επίπεδο, ενώ χρησιμοποιούνται από πάρα πολλούς αθλητές και γυμναστές. Με την υψηλή της εξειδίκευση, η εταιρία AMILA, παρέχει πάρα πολλές λύσεις και προτάσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες του καθενός.

Χαρακτηριστικά:

  • Υλικό: Nylon/Latex
  • Χρώμα: Μπλε
  • Διαστάσεις (cm): 8×34,3
  • Είδος: Hip Loop Band
  • Σκληρότητα: Σκληρό
  • Αντίσταση 200% (Kg): 21,8
  • Πάχος Λάστιχου (mm): 2,2
  • Χώρα Προέλευσης: Κίνα

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη