Κλινική Ανατομική

Κλινική Ανατομική

Harold Ellis, Vishy Mahadevan

52,20

Άμεσα διαθέσιμο

ΠερίληψηΔείγμα βιβλίου

Το εγχειρίδιο Κλινική Ανατομική, εφαρμοσμένη ανατομία για φοιτητές και νέους ιατρούς εκπληρώνει στο έπακρο αυτό που υπόσχεται στον τίτλο του. Προσφέρει ουσιαστική, εύκολα προσβάσιμη, ολοκληρωμένη και κατανοητή περιγραφή κάθε πτυχής τής ανατομίας
Το παρόν πόνημα έρχεται με μαεστρία να γεφυρώσει το χάσμα ανάμεσα στη θεωρητική γνώση και στην πρακτική ερμηνεία και αντιμετώπιση των κλινικών σημείων, προσφέροντας έμφαση στην κλινική συσχέτιση, απαραίτητη για την άσκηση της ιατρικής στους θαλάμους. Η συμβολή δε στις πτυχιακές εξετάσεις είναι άκρως πολύτιμη. Είναι ιδανικό για επανάληψη ακόμα και για τους πιο πεπειραμένους ιατρούς.
Ένα βιβλίο που αγκάλιασε το αγγλόφωνο κοινό, που για δεκαετίες το επιλέγει ως απαραίτητο συμπλήρωμα των ιατρικών σπουδών, και θα εκτιμηθεί αναμφίβολα στον ίδιο βαθμό από τους Έλληνες φοιτητές και ιατρούς.

Επιπλέον Πληροφορίες

Εκδόσεις Παρισιάνου
Έτος Έκδοσης 2020
Επιμέλεια Κωνσταντίνος Νάτσης , Αικατερίνη Γ. Βάσιου
ISBN 9789605834685
Σελίδες 520
Εξώφυλλο Μαλακό
Διαστάσεις 17 × 24 εκ.

Περιεχόμενα

Δείτε τα περιεχόμενα στον παρακάτω σύνδεσμο.

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη