Κλασικός αθλητισμός για παιδιά

Κλασικός αθλητισμός για παιδιά

Παιγνιώδεις μορφές άσκησης στο σχολείο και στο σύλλογο

Hanz Katzenbogner

29,00

Άμεσα διαθέσιμο

Περίληψη

Το βιβλίο παρουσιάζει τις απαραίτητες θεωρητικές βάσεις , αλλά ταυτόχρονα χαρακτηρίζεται από το πρακτικό μέρος: Ποια μεθοδικά βήματα και ασκήσεις έχουν καθιερωθεί , που πρέπει να ρίξει το βάρος ο προπονητής; Επίσης παρουσιάζονται πολλές ιδέες για αγώνεςΤο βιβλίο παρουσιάζει τις απαραίτητες θεωρητικές βάσεις , αλλά ταυτόχρονα χαρακτηρίζεται από το πρακτικό μέρος: Ποια μεθοδικά βήματα και ασκήσεις έχουν καθιερωθεί , που πρέπει να ρίξει το βάρος ο προπονητής; Επίσης παρουσιάζονται πολλές ιδέες για αγώνες.

Επιπλέον Πληροφορίες

Έτος Έκδοσης 2008
ISBN 978-960-8237-32-2
Σελίδες 240
Εξώφυλλο Μαλακό
Διαστάσεις 17 × 24 εκ.

Περιεχόμενα

Δείτε τα περιεχόμενα του βιβλίου στον παρακάτω σύνδεσμο.

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη