Κινησιολογία κλασικού αθλητισμού

Κινησιολογία κλασικού αθλητισμού

Χρήστος Παπαδόπουλος

18,25 17,00

Το βιβλίο αυτό παρέχει σε αυτούς που επιθυμούν να ασχοληθούν με τον κλασικό αθλητισμό ειδικές γνώσεις γύρω από τα αγωνίσματα αυτά, σε θέματα Αθλητικής Βιομηχανικής και Προπονητικής.

Αποστολή σε 2-7 ημέρες

Περίληψη

Το βιβλίο αυτό παρέχει σε αυτούς που επιθυμούν να ασχοληθούν με τον κλασικό αθλητισμό ειδικές γνώσεις γύρω από τα αγωνίσματα αυτά, σε θέματα Αθλητικής Βιομηχανικής και Προπονητικής. Στόχος του συγγράμματος είναι να αποκτήσουν οι ενδιαφερόμενοι ειδικές γνώσεις και κριτική ικανότητα επεξεργασίας.

Έχοντας υπόψη τις γενικές βασικές αρχές από την Αθλητική Βιομηχανική, την Εργοφυσιολογία καθώς επίσης και από την Προπονητική, αποβλέπουμε στην προσέγγιση των ειδικών προβλημάτων του κλασικού αθλητισμού και των σύγχρονων επιστημονικών αντιλήψεων της προπόνησης

Επιπλέον Πληροφορίες

Εκδόσεις Τελέθριον
Έτος Έκδοσης 2005
ISBN 960-8410-34-7
Σελίδες 206
Εξώφυλλο Μαλακό
Βάρος 403g
Διαστάσεις 17 × 24 εκ.

Περιεχόμενα

Δείτε τα περιεχόμενα του βιβλίου στον παρακάτω σύνδεσμο.

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη
(Βιβλιοπωλείο Ηριδανός)