Καλώς ήρθες στο κλαμπ!

Καλώς ήρθες στο κλαμπ!

Ένας χιουμοριστικός οδηγός για νέες μαμάδες

Helene

13,41

Άμεσα διαθέσιμο
Κατηγορίες: ,
Product ID: 44886

Περίληψη

Είτε έχεις ένα µωράκι στην κοιλιά σου είτε το κρατάς πια αγκαλιά και προσπαθείς να τα βγάλεις πέρα, αυτό το βιβλίο είναι για σένα!

Κι αν νιώθεις αγχωμένη, πελαγωµένη, ανεπαρκής ή όλα αυτά µαζί, µην ανησυχείς. Δεν είσαι η µόνη.

Καλώς ήρθες στο κλαµπ!

Αυτός ο υποστηρικτικός, ειλικρινής και εµψυχωτικός οδηγός για τη νέα σου ζωή είναι η αγκαλιά, η ζεστή κούπα του καφέ

και –γιατί όχι;, το ποτήρι κρασί (µπορεί και µπουκάλι) που χρειάζονται όλες οι µαµάδες.

Όταν έγινα για πρώτη φορά μαμά, συνειδητοποίησα ότι δεν μπορούσα να σχετιστώ με καμία από τις τέλειες μητέρες που έβλεπα στο Instagram.

Έτσι, άρχισα να μοιράζομαι τις εικονογραφήσεις μου για το πώς ήταν πραγματικά η μητρότητα για εμένα και έμεινα έκπληκτη από την ανταπόκριση του κόσμου.

Αυτό το βιβλίο είναι η απάντησή μου στον πρώτο χρόνο της μητρότητας. Είναι μια ειλικρινής συλλογή των σκέψεων, των συμβουλών και των αστείων εικονογραφήσεών μου.

Επιπλέον Πληροφορίες

Εκδόσεις Keybooks
Έτος Έκδοσης 2024
ISBN 978-618-5724-52-8
Σελίδες 176
Εξώφυλλο Μαλακό
Βάρος 400g
Διαστάσεις 12 × 17 εκ.

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη