Καλαθοσφαίριση

Καλαθοσφαίριση

Αθλιατρική και αθλητική επιστήμη

Douglas B. McKeag

25,00

Αυτό το βιβλίο επιχειρεί να παρουσιάσει ένα εξειδικευμένο στο άθλημα έργο το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί από γιατρούς, γυμναστές και προπονητές για τη φροντίδα των αθλητών τους.

Αποστολή σε 2-7 ημέρες

ΠερίληψηΔείγμα βιβλίου

Η καλαθοσφαίριση, όταν παίζεται σωστά, είναι απλά όμορφο να την παρακολουθείς. Αυτό το βιβλίο επιχειρεί να παρουσιάσει ένα εξειδικευμένο στο άθλημα έργο το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί από γιατρούς, γυμναστές και προπονητές για τη φροντίδα των αθλητών τους. Οι απαιτήσεις του αθλήματος δημιουργούν ειδικά προβλήματα για τους παίκτες του. Διάφορες κακώσεις και νόσοι εμφανίζονται. Η σωστή διάγνωση και η κατάλληλη αντιμετώπιση στη θεραπεία αυτών των κακώσεων είναι εξαιρετικά σημαντική για τους αθλητές και τις ομάδες τους.

Επιπλέον Πληροφορίες

Εκδόσεις Πασχαλίδης
Έτος Έκδοσης 2008
Μετάφραση Ν. Κωστόπουλος - Θ. Μπολάτογλου
Εξώφυλλο Μαλακό
Διαστάσεις 17 × 24 εκ.

Περιεχόμενα

Δείτε τα περιεχόμεν του βιβλίου στον παρακάτω σύνδεσμο.

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη