Η βιολογία της πεποίθησης

Η βιολογία της πεποίθησης

Απελευθερώνοντας τη δύναμη του νου για μια καλύτερη ζωή

Bruce Lipton

17,95

Άμεσα διαθέσιμο
Κατηγορίες: , Ετικέτα:
Product ID: 35161

Περίληψη

Πόσο επηρεάζουν τα όσα πιστεύουμε για τον κόσμο και τον εαυτό μας τη βιολογία του σώματός μας; Πόσο εφικτό είναι να αλλάξουμε τις πεποιθήσεις μας; Με ποιον τρόπο μπορεί να επιτευχθεί αυτό; Κι αν το πετύχουμε, τι αποτέλεσμα θα επιφέρει συνολικά στη ζωή μας; Στο πρωτοποριακό βιβλίο Η Βιολογία της πεποίθησης, ο καθηγητής Bruce H. Lipton, Ph.D. παρουσιάζει τα συμπεράσματα των πολυ­ετών ερευνών του ίδιου και άλλων κορυφαίων επιστημόνων της επιγενετικής, που αλλάζουν ριζικά την κατανόηση της ζωής.

Οι έρευνες αυτές αποδεικνύουν ότι τα γονίδια και το DNA δεν ελέγ­χουν τη βιολογία μας – αντιθέτως, το DNA ελέγχεται από σήματα που προέρχονται από το εξωτερικό του κυττάρου, συμπεριλαμβα­νομένων των θετικών ή αρνητικών σκέψεών μας.

Αυτή η ριζοσπαστική ανακάλυψη στην κυτταρική βιολογία και την κβαντική φυσική έχει χαρακτηριστεί μία από τις σημαντικότερες των τελευταίων δεκαετιών, που δείχνει ότι το σώμα μας μπορεί να αλλάξει καθώς επανεκπαιδεύουμε τη σκέψη μας.

ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΑΣ, ΑΛΛΑΖΕΤΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ!

 

«Η Βιολογία της Πεποίθησης είναι ένα πρωτοποριακό βιβλίο που παρέχει ένα αναγκαίο επιστημονικό πλαίσιο για τη σύνδεση του νου, του σώματος και του πνεύματος. Οι γνώσεις και η έρευνα του Bruce δημιούργησαν τη βάση μιας επιστημονικής επανάστασης που τώρα θέτει τα θεμέλια για την κατανό­ηση της βιολογίας με βάση τη συνεί­δηση. Του είμαστε όλοι υπόχρεοι».

– Deepak Chopra

 

«Το βιβλίο του Bruce Lipton αποτελεί την απόλυτη σύνοψη της Νέας Βιολο­γίας και όλων όσα αυτή συνεπάγεται. Είναι σκέτη απόλαυση να το διαβά­ζεις. Οι σελίδες αυτές είναι τόσο ριζο­σπαστικές, που μπορεί να αλλάξουν τον κόσμο».

– Joseph Chilton Pearce, Ph.D., συγγραφέας

 

«Η απολαυστική Βιολογία της Πεποίθησης αποτελεί ένα πολυπόθητο και αναγκαίο αντίδοτο στον υλισμό της σημερινής κοινωνίας».

– Karl HPribramM.D., ομότιμος καθηγητής, Πανεπιστήμιο Στάνφορντ

 

«Ο Bruce Lipton είναι μια ιδιοφυΐα. Οι πρωτοποριακές ανακαλύψεις του μας δίνουν τα εργαλεία για να ανα­κτήσουμε την κυριαρχία της ζωής μας. Συνιστώ αυτό το βιβλίο σε όποιον εί­ναι έτοιμος και πρόθυμος να αναλάβει την πλήρη ευθύνη για τον εαυτό του».

– LeVar Burton, ηθοποιός

Επιπλέον Πληροφορίες

Εκδόσεις Keybooks
Έτος Έκδοσης 2022
ISBN 978-618-5265-98-4
Σελίδες 400
Εξώφυλλο Μαλακό
Διαστάσεις 14 × 21 εκ.

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη