Η τρύπια μπάλα που έγινε χρυσή

Η τρύπια μπάλα που έγινε χρυσή

Ο Άγιος Βασίλης πλήττεται από την οικονομική κρίση

Χρήστος Ελευθερίου

11,61

Το πρώτο παραμύθι με θέμα την οικονομική κρίση, η οποία αγγίζει μέχρι και τον αγαπημένο γέροντα όλων των παιδιών, τον Άι Βασίλη! Πρόκειται για το παραμύθι με τίτλο “Η τρύπια μπάλα που έγινε χρυσή”, στο οποίο, όπως μας πληροφορεί ο υπέρτιτλος, “ο Άγιος Βασίλης πλήττεται από την οικονομική κρίση”!

Άμεσα διαθέσιμο

Περίληψη

Το πρώτο παραμύθι με θέμα την οικονομική κρίση, η οποία αγγίζει μέχρι και τον αγαπημένο γέροντα όλων των παιδιών, τον Άι Βασίλη! Πρόκειται για το παραμύθι με τίτλο “Η τρύπια μπάλα που έγινε χρυσή”, στο οποίο, όπως μας πληροφορεί ο υπέρτιτλος, “ο Άγιος Βασίλης πλήττεται από την οικονομική κρίση”! Πρόκειται για μια ιστορία για μικρά, μεγάλα και πολύ μεγάλα παιδιά, η οποία θα αγγίξει τις ψυχές όλων  των Ελλήνων που βιώνουν την οικονομική πολιτική των Μνημονίων.

Την εξαιρετική εικονογράφηση έχει κάνει ο σκιτσογράφος Χρήστος Ζωϊδης και τα κείμενα υπογράφει ο Χρήστος Ελευθερίου, συγγραφέας του μυθιστορήματος “Είναι Στημένο”.

Λίγα λόγια για την ιστορία, από το οπισθόφυλλο του βιβλίου:

Ο Άγιος Βασίλης ξέμεινε από λεφτά και από παιχνίδια! Η οικονομική κρίση τον υποχρέωσε να κλείσει το εργοστάσιο των παιχνιδιών και να απολύσει τους ταράνδους του, μαζί με τα ξωτικά. Τώρα, ποιος θα πάει στα παιδιά τα δώρα που περιμένουν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς; Ο αγαπημένος γέροντας μικρών και μεγάλων αποφασίζει να δώσει μόνος του τη λύση, όμως το παράτολμο σχέδιό του τον οδηγεί στη φυλακή. Τον Άι Βασίλη απ΄ τη φυλακή ποιος θα τον βγάλει; Μα… τα παιδιά, που έχουν δύναμη μεγάλη! Ένα παραμύθι που θα μπορούσε να γίνει αληθινό…

Μια μεγάλη αλήθεια, σαν παραμύθι!

Χαρίστε αυτά τα Χριστούγεννα στα παιδιά το παραμύθι των Χρήστου Ελευθερίου – Χρήστου Ζωϊδη, “Η τρύπια μπάλα που έγινε χρυσή” και θα ζήσει ο Άι Βασίλης καλά κι εσείς καλύτερα!

Επιπλέον Πληροφορίες

Εκδόσεις MV Publications
Έτος Έκδοσης 2013
Επιμέλεια εικονογράφηση: Χρήστος Ζωίδης
ISBN 978-960-555-007-3
Σελίδες 54
Εξώφυλλο Μαλακό
Διαστάσεις 21 × 29 εκ.

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη