Η Ιστορία της Ζωής μου…

Η Ιστορία της Ζωής μου…

Ένα πρωτότυπο και πανέμορφο λεύκωμα σε βοηθάει να γράψεις εύκολα και απλά την ιστορία της ζωής σου!

Lavinia Bakker

14,85

Άμεσα διαθέσιμο
Κατηγορία: Ετικέτα:
Product ID: 24738

Περίληψη

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ ποιο ήταν το αγαπημένο τραγούδι του παππού σου ή ποια ήταν τα όνειρα και οι ελπίδες της γιαγιάς σου; Ποιος ήταν ο πρώτος σου έρωτας και ποιο το αγαπημένο σου παιδικό βιβλίο; Μάθε περισσότερα για κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο ή ακόμα και για τον ίδιο σου τον εαυτό, καταγράφοντας τις ιστορίες μιας ζωής σε αυτό το βιβλίο που σχεδιάστηκε για να γίνει ενθύμιο που θα ζήσει για πολλές γενιές.

Η Ιστορία της Ζωής Μου… κάνει εύκολο να φυλάξεις και να μοιραστείς τις αναμνήσεις που συμπληρώνουν την εικόνα μιας ζωής. Αυτό το καλαίσθητο και ανθεκτικό ημερολόγιο με τον φρέσκο σχεδιασμό, ξεχωρίζει κατά πολύ από την εικόνα που έχουν τα απλα και συνηθισμένα λευκώματα που κυκλοφορούν. Είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να χωράει μια ζωή και να αντέχει για πολλές.

Υπάρχει άπλετος χώρος ώστε να χρησιμοποιήσεις το βιβλίο όπως σου ταιριάζει καλύτερα. Μπορείς να σημειώσεις πρόχειρα μια σκέψη, να γράψεις περισσότερα λόγια σε μια απάντηση, να ζωγραφίσεις κάτι, ή να βάλεις φωτογραφίες.

Οι δύο πρώτες οδηγίες για να ξεκινήσεις.

Χ Πάντα να γράφεις πολύ.

Χ Πάντα να λες την αλήθεια.

Καλή αρχή!

Επιπλέον Πληροφορίες

Εκδόσεις Keybooks
Έτος Έκδοσης 2015
ISBN 9786188154346
Σελίδες 144
Εξώφυλλο Σκληρό
Βάρος 460g
Διαστάσεις 17 × 22 εκ.

To Sportbook.gr αποτελεί το πιο ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όσον αφορά την ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, καθώς διαθέτει όλες τις νέες κυκλοφορίες τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον διαθέτει επιλογές βιβλίων για όλες τις βαθμίδες προπόνησης είτε αυτή αφορά την εκμάθηση της τεχνικής είτε της τακτικής είτε τέλος της φυσικής κατάστασης, ξεκινώντας από την προπόνηση παιδιών ηλικίας 6 ετών και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο ανδρικής ομάδας.

Αθανάσιος Τερζής, καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου

Κάθε προπονητής οφείλει να είναι καλά προετοιμασμένος. Με τη βοήθεια του Sportbook.gr μπορείς να βάλεις γερές προπονητικές βάσεις και να μάθεις για κάθε στοιχείο του αθλήματος.

Ιωάννης Τσανικλίδης, προπονητής ποδοσφαίρου

Το Sportbook.gr είναι η πηγή για μας τους προπονητές, από όπου θα αντλήσουμε τις καινούργιες τάσεις πάνω στην προπονητική.

Βαγγέλης Τσιώλης, προπονητής ποδοσφαίρου

Στην ιστοσελίδα Sportbook.gr, o έμπειρος προπονητής ποδοσφαίρου, ο ανερχόμενος συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής των ακαδημιών άλλα και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των ομάδων ποδοσφαίρου, θα βρει όλη τη βιβλιογραφία και θα λύσει όλες τις απορίες που έχει σε σχέση με την προπόνηση του ποδοσφαίρου.

Χρήστος Χρηστούδης, προπονητής ποδοσφαίρου – καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Τηλέφωνο: 2310 629319
Fax: 2310 629319
Email: info@sportbook.gr
Εκδόσεις Sportbook
Ανδρέα Παπανδρέου 172
56626 Συκιές, Θεσσαλονίκη